kako sipam ulje za kocnice?!??!
Pa sad sam menjao pre nedelju dana kompletno ulje iz kocnica ,jednostavno odvrnuo cep i sipao...nisam nista morao skidati od gas instalacije..!!!
Znam Doro na cega mislis, da je to prepravljan MV za cilindricnu bocu, ali ako dozvoljava da se rezervoar napuni 80% ne vidim u cemu je problem. Zar nije opasnije staviti MV bez sigurnosnog ventila.
Znam Doro na cega mislis, da je to prepravljan MV za cilindricnu bocu, ali ako dozvoljava da se rezervoar napuni 80% ne vidim u cemu je problem. Zar nije opasnije staviti MV bez sigurnosnog ventila.
Pa sad, ako može Zastava to da radi u fabričkoj ugradnji može i on. Normalno je da je opasniej staviti MV bez sigurnosnog ventila ali za ovo ne vidim razloga, sve je Lovato pa je i taj ventil mogao biti odgovarajući. Da je fabrika mislila da to tako treba ne bi posebno proizvodila MV za toro bocu.
Lovatov multi ventil za toro rezervoare, je radjen po ECE 67 R01 i 110, pa na sebi ima pored standarsnih sigurnosnih ventila i elekticnu spulnu, kao i termo zastitu sa topljivim osigurachem , zatemperature preko 170`C
hmmmm.....mozda je zato bila primamljiva cena ugradnje kod njega zbog MV jer je mene ugradnja kostala 335 eura a i rekao mi je da je MV od obicnog rezervoara ,sto meni nije nista ni znacilo...vidite sami onda, ugradnja je znaci bila kompletna 335 eura pa recite da li je od toro boce MV skuplji i za koliko?!
AAA da , a za ono sipanje ulja u kocnice...pa ulje u kocnice se ne sipa svaki ,nego jednom mozda u 5 godina(naravno ako ne curi negde)tako da eto ja sad sipao i mozda vise nikad jer ce za jedno 5 godina u SVASTARU kad mu iscedim motor i DOBROOOOO isplatim GAS instalaciju!!!
Ulje za kocenje se menja na MAX 2 godine KOMPLET.
Ovo nema veze sa pricom da li moze da se stigne sa flasom da se sipa ili ne. Postoji na kraju i levak sa crevom a ako nemas, napravis. Vazno je da je perfektno cist.
Comment