Ljudi pomagajte... Ovo je strashno... Danas sam dozhiveo nervni slom... Nisam vozio auto jedno nedelju dana, a na plin zadnjih mesec dana, i sad odem ja tako na slapovu pumpu i sipam 20 i kusur litara plina, kad on se gasi na plinu, Nije razvodna kapa, nije akumulator, nije alternator, jer na benzinu radi ko nezdrav. Upalim ga, prebacim na plin i krenem da malo turiram, on kao da ima knedlu gushi se, i u jednom trenutku puche auspuh kao da je bomba pala. Verujte mi ukochio sam se u trenutku. Kad sam sredjivao motor skidao sam crevo plina sa rasprshivacha kod filtera za vazduh i pomislio sam da je mozhda u****o vazduh, ali sad najvetji trip... Dodjem do grada, uparkiram se, otvorim gepek kad ono kazaljke na boci nema nigde... Kao da je prazna boca, a AUTO VOZHEN NA BENZIN. Mozhe li neka pomotj ili makar neko objasnjenje... Uspem da ga nateram i da radi u leru, ali kad treba da krene zastane mu knedla i odma nastupa gashenje.
Lovato Plin u Porsche944 iznenadno Pravi chuda-POMOTJ HITNO
Collapse
X
-
Meni se slicno desavalo, ali bez detonacija, auto je stucao, gusio se, jednostavno nece da ide na plin. Neposredno posle sipanja na Slap-u.
Probaj da dopunis bocu na drugoj pumpi, pa ako je do kvaliteta plina, odmah ces osetiti poboljsanje.
Comment
-
-
Pa onaj veliki sraf sto stoji na gasnom crevu koje ide od reduktora (isparivaca) pa do u****To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Prvo moras da budes siguran da imas u tanku bar 10 litara gasa. Nema veze sa pricom ali kazes tankovao si 20 litara na pumpi. Zasto samo toliko? Nebitno.
Kad si se uverio da imas dovoljno goriva a i dalje se gusi okreni onaj sraf sto je gore M rekao u levo bar pola kruga (tako otvaras). Pa probaj da vozis tako. Ako ne valja jos pola kruga, itd sve do kraja (potpuno otvorena slavina).
Ako to ne resi problem i nema neke posebne razlike proveri dali ti je gasni filter cist.
Onda tek idemo dalje.
Jesi li siguran da je taj auto isao lepo na gas pre? Sta se desavalo u medjuvremenu? Da ne prima negde fals vazduh u usisnu granu? Struja ti je sigurno OK? Siguran si da nemas ulja u isparivacu? Ako ti je auto nepoznat proveravaj sve redom i citaj postove ovde na forumu. O svemu je vec pisano. Prepoznaj svoje probleme u napisima da se ne ponavljamo bas stalno.
Comment
-
-
E sipao sam samo 20l, jer mi je plinska boca 45l, od chega mi nekih 10-tak litara ide na plovak, tako da je max u boci 35-37l... Zvao sam juche ove iz Rashitja, i kazhu mi da je ta detonacija najverovatnije neka varnica... Mada mi nije jasno koja i odakle...
@Shraf
Ne razumem se toliko u plin... Ajde po slici mi recite da li ja gledam na pravi shraf... znachi oznachio sam ga sa zelenom bojom, ako nije taj recite mi molim vas koji...
EDIT: Zbog preglednosti topica, IMG2LINK 006dinar po dinar... SPOJLER!
Comment
-
Comment