Ljudi, pomagajte! Imam opel astru f, 1400 kubika sa običnim plinskim uređajem. Mogu da je vozim samo na benzin, bez obzira da li je prekidač postavljen na benzin, plin ili neutralan položaj. Pretpostavljam da je on u pitanju, ili je negde instalacija u prekidu, pa ne prebacuje na plin. Što je najgore, laik sam za struju...
da li je prekidač u pitanju?
Collapse
X
-
Od kada ti ne radi na plin?
Pitanje je čisto informativno, jer:
Pošto si laik za struju, ne vidim svrhe, da ti se objašnjava. Pogotovo, ako si laik i za plinsku instalaciju. Najbolje, da posetiš, bilo koji servis, po mogućnosti za auto-plin.
-
-
Spala mi je masa, pa nije ni jedna lampica radila. Sada, kada je masa zakačena, sija lampica za benzin. Cakće ispod haube kada se prebacuje na plin, ali ne radi na njemu, niti sija zeleno. Kao da non - stop ima protok benzina.
Comment
-
-
Još malo sam pročačkao danas... Sa karburatora sam otkačio džek da prekinem dovod goriva, i uspeo da ga upalim na plin! Međutim, guši se i mora da se da veliki gas. Čim padne ispod 2000 obrtaja, ugasi se. Sutra je novi dan, pa ću još malo da čačnem. Ko zna, možda nešto i uspem da uradim?!
Comment
-
-
Prekidac
Pozdrav svima
Imam i ja jedan problem, nadam se da je oko prekidaca.
Stvar je u tome da kada krenem da vozim, ili u toku voznje(nema pravilo kada ce da se desi) nesto cakce, po par puta i prestane, cuje se negde na levoj strani haube, verovatno. Kada se krecem sporo, zna i da se ugasi, a dok se vozim na otvorenom pregura nekako to, i nastavi. Kada sam otisao kod majstora, rekao mi je da prekidac ne valja, u pitanju je ''Tamona in-3'', prekidac nije hteo da kad stoji na ''0'' prebaci posle jaceg gasa na plin(da napomenem, problem sa cakcanjem nisam imao sve do sad, a auto je kupljen sa ovakvim prekidacem jos letos). Dao mi je dve opcije, sto se tice prekidaca, tj sad mi izgleda ostaje jos samo jedna, ''tamona in 5'' od 1500 dindzi, ili jedan drugi al nisam video koji model je u pitanju, ima nekih 5 diodica na njemu koje svetle, kad se prebaci na plin, on je 2500. Ja posto nisam bio pre nekim parama uzmem taj od 1500, al problem mi ostao isti, i dalje cakce, mada mi se cini da ne kao pre. Majstor mi je rekao da ako ova ''Tamona in-3'' ne sljaka, da dodjem, doplatim jos 1000, i da mi namesti taj drugi. Namestio mi je sad da kad stoji na ''0'' nema nikakvog goriva, na ''1'' je plin, a na ''2'' benzin. Pa vas pitam da l' ce taj prekidac sto mi nudi sada, da mi resi problem, ili to nema veze sa prekidacem?
Ako nesto znaci: reduktor je ''lovato'', a multiventil ''tomasetto''. Hvala unapred
Comment
-
Comment