Moze da bude,kako da ocistim isparivac,stigle mi nove membrane pa da opet to uradim?
Tesko prvo paljenje.
Collapse
X
-
Da zadnjih 5-6 godina non stop i zimi i leti na benzinu mnogo trosi pa sam benzin iskljucio i auto je iskljucivo na plinu.
U februaru kada je tako poceo da zeza jedan decko mi rece da probam to sa vrucom vodom i ako pali onda su se stvrdnule membrane.
Tako sam probao i pali onda sam odmah promenio membrane i ocistio isparivac i promenio filtere za plin i vazduh i onda je od kraja februara do pre neki dan radio normalno a sada je opet isto poceo da zeza.
Danas sam opet promenio membrane i sada lepo pali i drzi konstantan ler gas,kada je zezao sa paljenjem i kada uspem da upalim hoce da pada ler gas a kada sam promenio membrane i gumice drzi lepo ler.
Evo slika isparivaca da vidite da li je prljav.
Ove su kada sam danas skinuo membrane memtex,znaci to je "prljav"
Comment
-
-
@BJL - Jbga druze slabo se ko javlja a auto mi je potreban svaki dan zbog posla,kada krecem od kuce nije mi problem ubacio sam kuvalo za vodu u garazu pa ugrejem vodu ali mi je problem kada se vracam sa posla.
@Vojislavbb - cega kompresiju motora ili neceg drugog?
Ako je motora mereno je proslog leta.
Comment
-
-
koji je to model isparivaca ? jel ima on elektronski sauk za gas ? svaka tebi cast ako je on zimus ispod nule i onih debelih minusa palio,bez benzina,bez vruce vode i bez sauka za gas ?!Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Landirenzo EC04,mislim da nema el saugh.Da od kada sam kupio auto radi mi samo na plinu.Isto tako i ja i brat imali oboje po z101 i isto godinama samo plin bez benzina.Nikada isparivaci nisu ledili ni na jednom od auta.
Comment
-
-
Brale citam ovu tvoju temu i prosto ne verujem kolko se ti dugo jadis sa ovom vrelom vodom...Covece kupi Lovato isparivac,odzraci sistem,na radnoj temperaturi usteluj smesu i mora da pali kakava bre vrela voda i pm...Ili dodji u Ic da ti to napravim,al ponesi Isparivac Lovato,nov ili polovan jbg..Ili teraj topod presu...stvarno ne kapiram ubi se kucajuci ovde i nista...NO COMENT..
Comment
-
Comment