Evo i ja ugradio....
Collapse
X
-
Mene pre komentara zanima ko je ugradio taj gas i šta znači ona nalepnica?
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Ma ne. Nego je bleda hemijska na onoj nalepnici. Pa da vremenom ne izbledi potpuno.
Comment
-
-
Cul. lave.
I ja sam pre nedelju dana ugradio u moj auto mladosti. Skoda favorit plin
po slikama je isti pa si me na sam pocetak zbunio,BRC,naravno da je upitanju klasicni, ja u nisu platio ugradnju 230e,sa svim papirima,ovlascen servis. Jos nisam prvu bocu potrosio. Prezadovoljan sam.
POZDRAV
Comment
-
-
Neznam meni sve ovo izgleda musavo i nekao aljkavo odradjeno. Meni je ugradjen gasni uredjaj i sve mnogo bolje izgleda, kao da je fabricki na autu, a ovaj uredjaj kao da je zalepljen za auto. Nemoj da se ljutis ali to je moje misljenje.
Sad se jos jednom potvrdjuje da sve ima svoju cenu, i da nisam pogresio u odabiru servisa.
Comment
-
-
Ventil je emme gas. Turski i kosta sa sve spoljnim punjenjem i kutijom mv 12E.
O kvalitetu ne treba komentarisati.
Comment
-
-
Originally posted by ivan_alfaCul. lave.
I ja sam pre nedelju dana ugradio plin
Jos nisam prvu bocu potrosio. Prezadovoljan sam.
POZDRAVSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
IvanT
Posted: Today, at 01:44 Post subject:
Ventil je emme gas. Turski i kosta sa sve spoljnim punjenjem i kutijom mv 12E.
O kvalitetu ne treba komentarisati.
E to je taj mv o kom sam ja otvorio topic, mada je ovde cova stavio i selne na rebrasto crevo, dok kod ovog mog prijatelja je samo navukao crevo, a selni nigde, pa mi nije bilo jasno kakvu ulogu ima crevo ako selnama nije pricvrsceno....?
Mozda je cova imao viska creva a nestalo mu selni, pa da se ne baci.....
P.S. kolika je ta boca sto moze nedelju dana? Ja moju ispraznim za max 5 dana, ali ga ne gasimWhen things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Comment
-
Comment