Elem do juce sam mislio da saug ne radi kada se ugradi plin, odnosno kada se povuce saug, auto se automacki ugasi. Ovo je slucaj i kod mene u Golf 1 1100 i u drugarovom jugu. Medjutim skoro sam se vozio sa dugorom koji vozi reno 5 sa plinom ugradjenim u Rasicu i saug mu funkcionise, cak i kad pali ujutro momak kaze da povuce saug slobodno. Do sad mi ovo nije smetalo jer sam plin ugradio na leto pa mi i nije bio potreban saug, ali sada...
Ukoliko nije jasno, saug mi radi na benzinu normalno, ali ako prebacim na plin sa povucenim saugom auto odmah umire, ako probam da upalim auto na plin sa saugom isto se desava, ili upalim auto na plin pa dok se ne ugreje povucem saug opet isto, gasi se.
Sve ostalo sa plinom mi fino funkcionise, ne trokira, lepo vuce, jedino poceo je da trosi od 12 do 13 po gradu ali ajd' negasim grejanje u kolima pa je valjda zbog toga.
Ako postoji resenje ovog problema voleo bi da mi neko pomogne.
Hvala, Ivan!
Ukoliko nije jasno, saug mi radi na benzinu normalno, ali ako prebacim na plin sa povucenim saugom auto odmah umire, ako probam da upalim auto na plin sa saugom isto se desava, ili upalim auto na plin pa dok se ne ugreje povucem saug opet isto, gasi se.
Sve ostalo sa plinom mi fino funkcionise, ne trokira, lepo vuce, jedino poceo je da trosi od 12 do 13 po gradu ali ajd' negasim grejanje u kolima pa je valjda zbog toga.
Ako postoji resenje ovog problema voleo bi da mi neko pomogne.
Hvala, Ivan!
Comment