Mercedes W124 - POMOC....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

maloprije sam ga htio upaliti i čudno mi je radio (čudan zvuk ispod lonca od filtera zraka) kad sam mu dao gasa došlo je do velike detonacije ispod haube i ugasio se, nema šanse da ga upalim.....
    mislio sam da je možda izbacio crijevo od zraka ispod filtera (maknem filter pogledam ispod sve je na mjestu)
    poslije sam ga upalio, ali čim maknem nogu sa gasa ugasi se....
    mislim da ako prima imalo zraka negdje da nema šanse da ga upalim, ne znam gdje da gledam, pipao sam rukom da nije možda ona velika guma ispod (nije), nemam više ideje kako da popravim, gdje da gledam, što da radim...
    (sreća u nesreći pa mi se to desilo u dvorištu)

ako netko ima kakvu ideju hvala unaprijed...........

Comment

• Durango
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2006
      • 590
      • Zemun, Srbija

Kod njega se skoro uvek pri detonaciji desi da se klapna pomeri iz centra i onda valjda vuce fals vazduh!
      Skini filter za vazduh i guraj klapnu rukom. Obrati paznju da li kaci o zidove u****. Ukoliko primetis da cese onda se sigurno pomerila i moraces da je centriras. Ja sam to jednom uradio na sledeci nacin:
      Otpustis sraf na sredini klapne, zatim iscepaj cetiri mala lista papira i postavi ih izmedju klapne i zidova u**** na jednakoj razdaljini. Tako ces je odmaci dovoljno da ne kaci. Na kraju samo dobro stegni! Ja sam kod sebe to uradio i od tada radi bez greske.
      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

prvo pitanje da li je taj auto sa ka glavom a drugo taj auto negde vuce fals vazduh 99%
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

ne znam, sve sam provjerio nigdje ne prima zrak, kupio sam nove svijećice i upalio je (ali čim mu maknem nogu sa gasa ugasi se)....
          poštelam mu ler gas na šarafu mada mi je to bilo glupo i ok je...
          odem do benzinske da ga natočim jer je na rezervi (sjednem upalim, a on na 2000 okretaja), odem kući vratim kako je bilo i ok.. ugasim upalim radi, prebacim na piln ugasi se...
          ne razumijem.......
          bio je na plinu kad je detoniralo i ugasio se, sad ne radi na plin...
          ako nije izbacio ono crijevo i ne prima falši zrak zašto nije upalio na benzin???
          a sad radi na benzin ali ne radi na plin...
          ne znam što da radim, ako netko zna neka pomogne.....

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

sednes u auto i dodjes do novog sada ili beograda i resis problem!
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• fikk
              CBC Početnik
              • 31.05.2010
              • 3
              • bgd

Re: Mercedes W124 - POMOC....

ako mogu nekome pomoci drago mi je, problem plin-benzin.sada vozim 200dw124 a pre nje 190 2.0 ben.-plin.
              posle pranja motora u dobroj perionici ne mogu upaliti auto,menjam kablove ,raz.ruku,kapu,svecice,kablove,nista 3-4dana,samo punio akum.i pokusavao. onda nekako upali ali jad i beda na benz.nikako a na plin jedva,na semaforu drzim i gas i kocnicu-automatik da se ne ugasi.od auto elektricara nema pomoci itd. da ne davim,u pitanju je bila mala plasticna spojnica koju je smrk isterao na silnim vakum crevima ispod karburatora,cak i bez selni samo se obicno navuce rukom,kvar od 5-10eur,3 meseca problema.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Re: Mercedes W124 - POMOC....

99% si upravu da je bio falš vazduh ali je tema starija od mene...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                X