Imam audija 80CC 1.8 sa dvogrlim karburatorom ..negde u Maju ugradio sam gas u auto.....i sve je funkcionisalo kako treba do pojave prvih minusa...elem desava se sledece kad apalim auto ujutru to je uvek na benzin pogotovu akoje noc bila u minusu i tako ga zagrevam dok temperatura motora nedostigne nekih 78 C kada prebacim na plin ....u nekoliko navrata desilo se da kako prebacim na plin auto naglo nagura na 100C i pocne da izbacuje vodu na expanzionom sudu ....kad aotvorim haubu vidim da je isparivac zaledio tako da dok s eon neodledi i prostruji vrel avoda oko njega nema voznje .....inace u medjuvremenu sam promenio novu pumpu za vodu ( pre 10-ak dana) kao i novi termostat koji otvara na 80C ....auto je vozen sasvim ok i ponasao se normalno samo to im se desi kada je hladna noc...da li neko zna u cemu je kvaka?
P.S. Isparivac nije visoko postavljen i cevi za vodu koje ga napajaju su vezane paralelno sa radijatorom koji je u kabini
P.S. Isparivac nije visoko postavljen i cevi za vodu koje ga napajaju su vezane paralelno sa radijatorom koji je u kabini
Comment