sa plina na benzin-problem ili ne..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Kupio sam vec novi filter i sutra vozim auto da mi ciste dizne ultrazvucno! Ta ekskurzija me kosta oko 4500 dinara, pa tih 700 za preventivu nece da bude mnogo ni u kom slucaju!

Bilo bi fino da mi kazes koji su ti aditivi i gde mogu da ih nadjem, pretpostavljam na svakoj pumpi!

Uh ko ce da popamti sve te problematicne "sitnice" pa da o svakoj misli samo da se ne pati ovako svaki treci dan...
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• vega
      CBC Senator XXL
      • 21.02.2006
      • 324
      • Beograd

Aditive imas na OMV pumpama i to bas dobar izbor, bilo koje zvucno ime ce odraditi posao. Procitaj uputstvo za upotrebu i drzi se njega, neka srednja mesavina je sasvim ok, ne moras jace od toga (orijentaciono pola bocice na pola rezervoara i to svako drugo punjenje)!
      Opet kazem u mom okruzenju se za sada pokazalo kao dobra preventiva, a ne lek...
      ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• Durango
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2006
        • 590
        • Zemun, Srbija

Wurth aditivi su odlicni. Ja sam ih par puta koristio, a i vecina ozbiljnijih servisa ih preporucuje!
        Imas ih u svim bolje snadbevenim prodavnicama auto delova!
        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

Working...
        X