EMULATOR i SIMULATOR. koja je razlika?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

E to je vec nesto novije.
    Ima i kod nas novosti. Nova 6701 boca ima rok 12 godina do prve kontrole a onda po 6 kao i stare sto su.
    Inace za ostalo samo prepisuju ako je 6701 jer svaki takav element sistema ima onu sifru od 6 cifara sto znaci da je pod tim brojem homologirano pod standardnom 6701 i to im je dovoljno.
    Jos nesto. Stare boce (one koje nisu 6701) se ne mogu premestati iz auta u drugi auto i da su juce ponovo atestirane vec trebaju da traju dok traje auto. Ove novije 6701 se mogu premestati. To prakticno znaci da se od starih sistema mogu zadrzati samo stare boce i stari isparivaci (koji nisu 6701) dok traje auto ili da se zamene onima koji jesu 6701 ako recimo dodje do potrebe za zamenom ili ako to neko samo onako zeli.

Comment

• danmar
      CBC Član
      • 18.03.2007
      • 17
      • Srbija-SO

@Dora
      Ja sam kupio auto sa ugra?enim ure?ajem za pogon na gas. Od vlasnika sam tražio papire za isti ali ih on nije bio u stanju prona?i. Negde ih je zagubio a tako?e više sa njim ne mogu ni stupiti u kontakt jer se iselio u drugu državu. Na boci vidim datum da je proizvedena 2004 g. što je relativno sveže i upotrebljivo. No kako je ista bez bilo kakvih papiroloških podataka ja se evo pitam šta dalje. Može li se ona upotrebiti jer vidno je da je sasvim tehnološki OK, tj. da li se uraditi atest sa njom i kakva je procedura? Nisam siguran trenutno ali mislim da je njeno poreklo iz Poljske.
      Tako?e bih da upitam da li se ispariva? Tartarini G79SE može iskoristiti za ugradnju u ajnšpric sisteme. Negde na netu nailazim na podatke da on može da ide i za ajnšpric i za karburatorski sistem.

Comment

• wrc
        CBC Član
        • 26.02.2007
        • 20
        • Serbia

Sve je ok

Prema vazecim pravilima za ispitivanje auto-gas instalacija AMSS-a uverenja o ispravnosti proizvoda koja izdaje proizvodjac su pozeljna ,ali ne i obavezna prilikom atestiranja uredjaja. Sto se tice isparivaca potrebno je da na sebi ima ugraviran serijski broj i broj atesta , multiventil - broj atesta, a boca zavarenu metalnu plocu sa datumom ispitivanja( proizvodnje) i brojem atesta.

WRC

Comment

Working...
        X