E ja sam danas bio u servisu u Bul. Vojvode Misica (opet nisam ime zapamtio), zakao termin za ugradnju sledece nedelje i odlucio se za Lovato! Eto samo da znate....pa neka mi je Bog u pomoci....
E ja sam danas bio u servisu u Bul. Vojvode Misica (opet nisam ime zapamtio), zakao termin za ugradnju sledece nedelje i odlucio se za Lovato! Eto samo da znate....pa neka mi je Bog u pomoci....
To si zakazao kod onih preko puta sajma, pa malo zavuceno?
Koliko su jeftiniji od Ivana?
Pazi na taj Lovato
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Pazi na taj Lovato
E bas kod njih....jedva sam ih pronasao! Sva sreca pa tramvaji nisu radili zbog radova na sinama pa sam bez problema mogao da se vracam i idem gore-dole. Ne znam da li je Ivan jeftiniji ili nije ali ovde uredjaj sa ugradnjom kosta 220eur-a + 3600din atest!
Btw, cemu poslednja recenica?? =]
Pazi na taj Lovato
E bas kod njih....jedva sam ih pronasao! Sva sreca pa tramvaji nisu radili zbog radova na sinama pa sam bez problema mogao da se vracam i idem gore-dole. Ne znam da li je Ivan jeftiniji ili nije ali ovde uredjaj sa ugradnjom kosta 220eur-a + 3600din atest!
3600atest pa plus vanredni tehnički oko 400 pa +1000 i kusur potvrda iz supa ili kod vas iz ljermontove valjda?? mislim vezano za atest
Aaa jesi li video nekog yugića sa ugradjenim plinom od njih ??
Pazi na taj Lovato
Nista posebno, samo da pogledas da li ce bas sve biti od Lovata, da creva za vodu i benzin ne budu neka tipa ves masina, pa bakarne cevi, pa...
Ima tu milion detalja na kojima stede.
Da li su ti preporucili da stavis bocu od 40l, pola gepeka, mnogo zgodna stvar? Imam ja jos "da li" pitanja, zato je bila preporuka Ivan ili Dora...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Kako je krenulo vidim ja da ce se pisati o tom Yugu jos dugo, dugo i to sve zbog par desetina eura. Ne znam sta tera ljude da se igraju sopstvenim nervima. Bice da zato sto veruju u Deda Mraza
Video sam dva jugica na kojima su oni ugradili gasni uredjaj! ljudi nemaju nikakvih problema, iz prve su prosli atest, a sto se tice toga da kompletna oprema bude original, e tu sigurno znam da je original boca, rasprasivac i jos neki vitalni delovi samog uredjaja. Sto se instalacija kao sto su zice, creva itd. tice pretpostavljam da je domaca radinost kao i svuda!
Sto se boce tice, u ponudi su bile dve i to od 33l i 50l. Ja sam uzeo ovu od 33l jer se najvise vozikam po gradu, a i ako se desi da krenem van Beograda nije problem jer svaka pumpa ima i gas!
Toliko za ovo javljanje.....xe xe
Sto se instalacija kao sto su zice, creva itd. tice pretpostavljam da je domaca radinost kao i svuda!
E pa nije "kao i svuda", ima ko ne radi tako...
Ja sam prvi bio protiv filozofije oko ugradnje u juga, kad si rekao da si picajzla, onda idi do kraja, nema "kao i svuda", ima samo kvalitet, da ne ponavljam po stoti put kod koga...
Ja sam prvi bio protiv filozofije oko ugradnje u juga, kad si rekao da si picajzla, onda idi do kraja, nema "kao i svuda", ima samo kvalitet, da ne ponavljam po stoti put kod koga...
Comment