Interesuje me sta mislite o ugradnji autogasa u ficu i kako to izvesti da bi mogao da se izvrsi atest. O atestu razmisljam od samog pocetka, jer necu da budem predmet necije sprdacine i da mi pisu kazne koje ne mogu da platim. Dakle, kako izvesti taj sistem? Na Masinskom fakultetu u Nisu su mi rekli da se auto moze atestirati i da se boca moze postaviti pozadi zadnjeg sedista, ali je obavezno "nekako" izvesti crevo za ventilaciju napolje da gas ne bi curio u kabini sa putnicima ako dodje do slucajnog curenja (tako sam ja razumeo mozda gresim). A i receno je da se tako namontira da se moze raditi na motoru bez diranja TNG uredjaja. Sta vi mislite o tome? Unapred hvala.
Ugradjujem plin u auto, jer nemam para za drugi auto. Auto je u besprekornom stanju, jer je ocuvan. S druge strane nemam pare za benzin (student sam) sve je skuplji, a mesecno prelaznim s njim od 600 do 1000 km.
Ugradjujem plin u auto, jer nemam para za drugi auto. Auto je u besprekornom stanju, jer je ocuvan. S druge strane nemam pare za benzin (student sam) sve je skuplji, a mesecno prelaznim s njim od 600 do 1000 km.
Comment