Interesuje me sta mislite o ugradnji autogasa u ficu i kako to izvesti da bi mogao da se izvrsi atest. O atestu razmisljam od samog pocetka, jer necu da budem predmet necije sprdacine i da mi pisu kazne koje ne mogu da platim. Dakle, kako izvesti taj sistem? Na Masinskom fakultetu u Nisu su mi rekli da se auto moze atestirati i da se boca moze postaviti pozadi zadnjeg sedista, ali je obavezno "nekako" izvesti crevo za ventilaciju napolje da gas ne bi curio u kabini sa putnicima ako dodje do slucajnog curenja (tako sam ja razumeo mozda gresim). A i receno je da se tako namontira da se moze raditi na motoru bez diranja TNG uredjaja. Sta vi mislite o tome? Unapred hvala.
Ugradjujem plin u auto, jer nemam para za drugi auto. Auto je u besprekornom stanju, jer je ocuvan. S druge strane nemam pare za benzin (student sam) sve je skuplji, a mesecno prelaznim s njim od 600 do 1000 km.
Ugradjujem plin u auto, jer nemam para za drugi auto. Auto je u besprekornom stanju, jer je ocuvan. S druge strane nemam pare za benzin (student sam) sve je skuplji, a mesecno prelaznim s njim od 600 do 1000 km.

Nema kod nas ventila ni toroidnih rezervoara koji mogu da stoje uspravno. Takodje ni ova boca na slici nema takav ventil pa prema tome nema svrhu ni ono 80% mada da budem pošten to nema svrhu ni na mnogim ispravno postavljenim bocama.

Comment