Crk'o putni kompjuter od gasa !?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • KKK
    CBC Član
    • 16.09.2005
    • 68
    • Beograd

Verovatno vas zanima šta se dešavalo dalje.
    U sredu su mi zamenili gasni kompjuter (lambda kontrolu). Kućište stare je bilo istopljeno iz "nepoznatih" razloga.
    Posle dva dana, sa novom lamda kontolom, potrošnja 40 l.
    Otišao sam jutros ponovo, ovog puta u nameri da stvari dovedem do kraja.
    Doživeo sam od gazde, Lale poniženje. Na očigled njegovih majstora koji su gledali u pod od sramote, jer ne znaju gde je problem, on je od mene pravio budalu koja nema druga posla nego stoji u mestu i drži uplaljen auto i na taj način pravi nenormalnu potrošnju. Te kradu na OMV-u, te kradu u Liki ... svi kradu samo je on u pravu. Ja mu predložim vožnju sa mnom da se proveri potrosnja i da on lepo meni ostavi depozit od 500 e. u slučaju da opet crkne kompjuter, na šta on naravno ne pristaje.
    Ja mu kao malo pripretim tržišnom inspekcijom a on kaže: "pa dobro i oni su ljudi" aludirajući da će ih kada dođu podmititi.
    Toliko o poslovnom moralu u Srbiji.
    Što se tiče mog auta priča će se verovatno završiti u servisu Rašić u toku iduće nedelje, a ovo drugo ...
    Šta da kažem još osim da slušate "starije" i ne pravite se mnogo pametni kada ugrađujete plin, kao što sam ja radio.
    http://www.srbija4x4.net

Comment

• ale944
      CBC Senator XXL
      • 20.03.2006
      • 1457
      • Beograd

A sta da ocekujes od coveka (lala) koji je do skoro pravio sokove, one koncentrovane, radioaktivne, koje kad popijes najmanje sto mozes da dobijes je gorusica, pa se sa intenzivnijim koriscenjem gasa kod nas brze-bolje presaltovao i zaposlio neke lokalne klince.... a u za kontakt sa musterijama je zaduzena zena koja lupeta takve gluposti na malo detaljnije postavljeno pitanje oko gasnih uredjaja da je to strava i uzas....
      http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ja bih pitao kako takve tipove izbaciti iz poslovanja i procistiti ocigledne prevarante koji godinama ponavaljaju iste metode.
        ja sam hteo da ga tuzim, savetovali su me da ne besmisleno pojedinacno bilo sta preduzeti jer kod nas rad (kvalitet istoga) nije propisan time niti merljiv niti kaznjiv.
        ako ne placa porez/ne izdaje fiskalne racune ali to treba pripremiti, mislim zamku
        da, i ja sam imao ubedjivanja sa tim nekim Lalom.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• KKK
          CBC Član
          • 16.09.2005
          • 68
          • Beograd

Upravo mi je nedavanje fiskalng računa bilo na umu
          http://www.srbija4x4.net

Comment

• dukili
            CBC Veteran
            • 29.08.2005
            • 104
            • pancevo

Ode tema nizbrdo...

da se ne hvalim i meni je Lala zagorcao zivot sa Vektrom, ali sam se na kraju izvukao i dosao do dobrih servisera. A to da je pravio sokove - ziva istina - na njegovom stolu, ispod stakla, je gomila vizitkarti sa njegovim imenom i reklamama poslova kojima se ranije bavio...

Nije reklama, ali kao da jeste, ako ti treba dobar servis idi u PANE AG, rade BRC program i sa njima imam 3 odlicna sequent iskustva.
            "Sta god da ti se danas dogodi, ma kako ruzno ili bez veze, mnogo je bolje nego
            da ti se ne dogadja nista, jer ce zivot biti zanimljiviji." - A.P.

Comment

Working...
            X