evo ovako imam civica 1.4 is `99.g. i ugradio sam plin ( direktno ubrizgavanje + podmazivanje ventila ) dakle najskuplja moguća verzija. Plin sam stavio jer dnevno radim 130 km a i do prije nekih par miseci dok nosam kupija hondu vozio sam bravu isto na plin i bio sam zadovoljan. Naime nakon ugradnje su počeli problemi. Kad se vozim na plin npr. trećom 70km/h i prilikom dodavanja gasa auto trzne i tako skoro svaki put u svakoj brzini. Nakon nekoliko odlazaka serviseru koji mi ga je ugradio sve isto. Nakon prijeđenih cca 100 km upali se kontrolna lampica motora i tada se auto oće ugasiti na leru. Resetiram komp vozim se opet otprilike 100-tinjak km i opet se upali. Bio sam u hondinom servisu na dijagnostici motora i sa benzinom mi je sve 5 kažu da je problem u plinskoj insralaciji ( na benzinu i radi savršeno). Sad mi je auto opet kod servisera "plina" ovaj put sam uzeo njegov auto pošto nema zamjenski i reka da mi ne vraća mog dok to ne riješi. Auto je tamo već dva dana i ništa. Danas me zove i kaže da je bio na nekoj provjeri i da auto kad je na plinu prilikom dodavanja gasa na dvije brizgaljke ubrizgava benzin a da on nema pojma zašto se to događa?
jeli ima neko možda nekakvih sličnih iskustva ili ako znate nekog ko je ugrađivao tomasseto sistem i da je zadovojlan da mi kaže di je ugrađivano da probam još tamo ga odvesti, ako ne vadim plin i vozim se na benzin
jeli ima neko možda nekakvih sličnih iskustva ili ako znate nekog ko je ugrađivao tomasseto sistem i da je zadovojlan da mi kaže di je ugrađivano da probam još tamo ga odvesti, ako ne vadim plin i vozim se na benzin
Comment