posto sam od skora vlasnik vektre 1.8/16v i koristim je u poslovne svrhe, prelazim velike razdaljine, a benzin skuplji nego litar krvi, trebao bih da ugradim LPG uredjaj. na staroj vektri sam imao neki LOVATO model ,,nem' pojma''koji je radio savrseno. e sad, posto kod mene u Cacku ima mali milion servisa koji tvrde da su ,,zastupnici'' ili ,,ovlasceni servisi'' i koji kazu moze ovaj ili onaj sistem ( a kad mi kazu, citiram : ,,ma radice to, ne sekiraj se'' meni se dize kosa na glavi posto znam da ne moze svaki sistem na svaki auto), treba mi sledece:
saveti na sta da obratim paznju, tj sta da trazim od servisera da mi ugradi u auto, znam da pominju neke emulatore dizni, relej za gasenje pumpe za gorivo itd. moze li neko da me posavetuje sta i kako treba za moj auto da se ugradi, da ne oteram kola pa posle da bude svasta. neki serviseri su mi nudili sisteme sa venturijem i klasicnim prekidacem a neki lambdacontrol sisteme. svi su se slozili da sekvencijalni nije neophodan posto mi je metalna usisna grana.
saveti na sta da obratim paznju, tj sta da trazim od servisera da mi ugradi u auto, znam da pominju neke emulatore dizni, relej za gasenje pumpe za gorivo itd. moze li neko da me posavetuje sta i kako treba za moj auto da se ugradi, da ne oteram kola pa posle da bude svasta. neki serviseri su mi nudili sisteme sa venturijem i klasicnim prekidacem a neki lambdacontrol sisteme. svi su se slozili da sekvencijalni nije neophodan posto mi je metalna usisna grana.
Comment