Originally posted by zoranbg
Yugo 45
Collapse
X
-
-
-
probaj da prekontrolises razvodnik paljenja, da li ima lufta u osovini i da li pomera paljenje na vecim obrtajima. to za pomeranje ugla paljenja najbolje sa stroboskopom. Plin je dosta osetljiv, a sobzirom da ti i benzina trosi dosta, prekontrolisi razvodnik.
Comment
-
-
proveri dali ti razvodnik paljenja ima lufta,. kad skineš kapu uhvatiš za razvodnu ruku i cimaš levo desno..ako se prilikom toga vidno menja razmak izmedju platinskih digmadi ,znači da imaš lufta u razvodniku.
u tom slučaju možeš da :
1.zameniš razvodnik sa ispravnim koji nema lufta.
2."biksnuješ" postojeći ako je moguće,iako to neko ume i zna da uradi za razumnu cenu.
3.našteluješ platine malo uže .. (ako je naprimer normalno 0.4mm ,stave se na 0.3 pa i kod većeg bacanja na 0.2mm)
AKO ima lufta,u svakom slučaju će da ti "jede" platine mnogo brže..tako da računaš da će im vek trajanja biti oko 5000km.
pa uvek imaj jedne nove rezervne u kolima (smešna kinta oko 200 dinara su)
JA sam uradio ovo treće ... menjam platine dva puta godišnje i sve je OK
...moj razvodnik IMA lufta.
Ovo sam napisao ,da bi ti proverio kakav ti je razvodnik,i da se nebi opet neprijatno iznenadio.
Btw: platine su sr*anje ... el.paljenje je zakon
iz teme: http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=26756Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
nepashe u korsu... jeste ista kapa,razvodna ruka i platine,ali nije donji deo tela razvodnika.korsin boshov razvodnik ima mnooogo vetji donji zupcanik koji je zupci sa motorom.i skroz je drugaciji.
nemoze... utvrdjeno 100%Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
I kod mene velika potrosnja na Yugu 45 !!!!
U februaru mesecu ugradio sam plinski uredjaj Landirenzzo, u Yuga u kome je prethodno, takodje bio Landirenzzo uredjaj samo stariji model . Sada je Renzomatic , mislim da se tako zove i imam problema jer trosi oko 13-14 litara na 100 km u normalnoj gradskoj voznji .Bio sam u servisu, gde sam ugradio uredjaj da presteluju medjutim ponovo ista potrosnja . Karburator je u losem stanju, tj. na benzinu zna da stuca u voznji ali majstori kazu da on nije bitan za plin. Na plinu se auto gasi, cim pokusam da prebacim u prvu kad stajem na semafor . Majstor je pre neki dan utvrdio da su ventili bili malo zategnuti, i interesuje me dali je to mogao biti jedan od razloga za vecu potrosnju . Svi delovi od kablova do platina i svecica su novi okej su . Koliko bi trebao da trosi yugo 45 u normalnoj gradskoj voznji.
Comment
-
Comment