Zaptivene dizne kada se vozi samo na gas?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gagi_t
    CBC Član
    • 13.01.2005
    • 22

Zaptivene dizne kada se vozi samo na gas?

Imam auto sa elektronskim ubrizgavanjem EFI + Gas kombinaciju 1.6i 77kw i kada vozim samo na gas nakon predjenih 300-500 km kada hocu da ga vozim samo na benzin, auto se gusi sve dok mu ne dam jaci gas. Da li je moguce da se dizne zapuse (zapeku) od ne koriscenja benzina?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Zaptivene dizne kada se vozi samo na gas?

Originally posted by gagi_t
    Imam auto sa elektronskim ubrizgavanjem EFI + Gas kombinaciju 1.6i 77kw i kada vozim samo na gas nakon predjenih 300-500 km kada hocu da ga vozim samo na benzin, auto se gusi sve dok mu ne dam jaci gas. Da li je moguce da se dizne zapuse (zapeku) od ne koriscenja benzina?
    Sumnjam da bi se tako lako otpušile ako je to u pitanju. Nešto drugo te muči. Koji je auto?
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gagi_t
      CBC Član
      • 13.01.2005
      • 22

Daihatsu Applause 1991

Comment

• gagi_t
        CBC Član
        • 13.01.2005
        • 22

A upravo sam kupio Hyundai Elantru 2.0 GLS i razmisljam da li da se upustam u u istu pricu sa diznama i ostalim mogucim nuspojavama pri ugradnji plina. U sustini sam zadovoljan sa plinom osim problema sa diznama.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by gagi_t
          A upravo sam kupio Hyundai Elantru 2.0 GLS i razmisljam da li da se upustam u u istu pricu sa diznama i ostalim mogucim nuspojavama pri ugradnji plina. U sustini sam zadovoljan sa plinom osim problema sa diznama.
          U principu, ne treba da imaš takve probleme koje imaš sa sadašnjim autom. Za Hjundai idu posebni emulatori pa treba obratiti pažnju.

Probaj na tom autu da skineš jednu klemu od akumulatora kad ti se napravi taj problem, pa posle nekoliko minuta probaj da ga upališ da vidiš kako radi.

Većina problema nastaje kad se ne stavlja lambda kontrola pa onda mešavina nije kako treba a ECU se polako zbunjuje.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Upravo kako Dora reche, glupavi ECU se adaptira sa greskama koje postoje
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• gagi_t
              CBC Član
              • 13.01.2005
              • 22

Hvala na pomoci

Comment

Working...
              X