Imam auto sa elektronskim ubrizgavanjem EFI + Gas kombinaciju 1.6i 77kw i kada vozim samo na gas nakon predjenih 300-500 km kada hocu da ga vozim samo na benzin, auto se gusi sve dok mu ne dam jaci gas. Da li je moguce da se dizne zapuse (zapeku) od ne koriscenja benzina?
Zaptivene dizne kada se vozi samo na gas?
Collapse
X
-
Re: Zaptivene dizne kada se vozi samo na gas?
Originally posted by gagi_tImam auto sa elektronskim ubrizgavanjem EFI + Gas kombinaciju 1.6i 77kw i kada vozim samo na gas nakon predjenih 300-500 km kada hocu da ga vozim samo na benzin, auto se gusi sve dok mu ne dam jaci gas. Da li je moguce da se dizne zapuse (zapeku) od ne koriscenja benzina?
-
-
Originally posted by gagi_tA upravo sam kupio Hyundai Elantru 2.0 GLS i razmisljam da li da se upustam u u istu pricu sa diznama i ostalim mogucim nuspojavama pri ugradnji plina. U sustini sam zadovoljan sa plinom osim problema sa diznama.
Probaj na tom autu da skineš jednu klemu od akumulatora kad ti se napravi taj problem, pa posle nekoliko minuta probaj da ga upališ da vidiš kako radi.
Većina problema nastaje kad se ne stavlja lambda kontrola pa onda mešavina nije kako treba a ECU se polako zbunjuje.
Comment
-
Comment