HVALA ti puno za sliku, nasao sam nesto korisno a to je resenje za step motor ler gasa, prakticno je sto je postavljen ovaj distancer na njega tako da i dalje uzima vazduh iz kucista filtera a ujedno mu je tu i plin doveden, samo odakle ste "ukrali plin????
Kod mene ce ta rupa na kucistu filtera biti zatvorena a step motor ce imati slican distancer u koji ce dobijati smesu plina i vazduha koju sam "ukrao" sa miksera posle ringlice.....mozda je ipak tvoje resenje bolje.......
Ja isparivac nisam postavio iza fara iz par razloga:
- nemogu da menjam sijalice u faru
- nezgodno je stelovanje ler gasa
- mnogo je kratak taj deo prostora pa moraju creva da budu mnogo savijena (cak i prelomljena) sto mi se nikako nesvidja
Ovaj RS na slici koji je radio poznati kraljevacki "majstor" od kako je napravljena LPG konverzija nije radio kao treba, jeste vracao vatru i jeste razneo filter za vazduh ali to je cisto zbog nestrucne ugradnje, na LPG-u od pocetka nije bio nastelovan kako treba i od pocetka nije radio na ler-u (taj period je trajao godinu dana!), vlasnik je konacno izpizdeo i potrazio pomoc kod mene, izvrsio sam prepravke na mixeru i napravio sam među-plocu za ler (druge stvari u vezi LPG-a namerno vise nisam hteo da diram) naštelovao sam ga, podesio ler i posle toga auto za divno čudo nije imao problema i korektno radi, naravno da je bolji izbor sekvencijalno ubrizgavanje ali kada se stavi ogovarajuci mikser, pravilno se odradi rešenje oko lera i pravilno se nasteluje auto, mislim da može sasvim pristojno da raditi i sa venturi sistemom (naravno i pod uslovom da se sistem za paljenje redovno odžava).
@ Type_R 1. Plin je u ovom slucaju kako ti kazes "ukraden" sa mixera;
2. Koliko sam zagledao sliku cini mi se da nisi pravilno
povezao ulaz i izlaz bak. cevke na plinskom ventilu;
3. Dobronameran savet: Pravilno, lepse i pedantnije spakuj
komletnu LPG instalaciju.
Dobar je el ventil, bocno je ulaz (gde je spirala) a odozdo je izlaz za isparivac...
Samo mi objasni jednu stvar, jesi li "ukrao" CIST plin sa miksera ili si ukrao smesu plina i vazduha, jer ako si "ukrao" smesu onda pretpostavljam da ti medjuploca ler motora nije otvorena prema kucistu filtera nego samo stoji tu radi cvrstine i estetike a ako si "ukrao" cist plin onda mora da je otvorene i da vuce vazduh i dalje iz kucista.......
edit:
sto se tice detonacija prezivecu nekako, a bitno mi je da nemoram da se cimam oko protokomera jer ovaj auto nema mass nego map tako da nemam brige oko detonacija,
Pitanje za sve je kako detonacije uticu na leptir gasa????
"ukradena" je smesa plina i vazduha sa mixera a i pored toga medju-ploca uzima vazdih sa filtera + na njoj dve kruzne rupe povezane su kanalom izmedju sebe
RS je proradio na plin, dobor ide, znaci samo sam nastelovao da radi na leru i otisao do pumpe dotocio plina, nisam nista eksperimentisao vise sa stelovanjem ima vremena sutra......
plocu za step motor sam uradio od tvrde plastike, smesu plina i vazduha "ukrao" sa miksera posle ringlice i to je to,
Trece crevo ja sa donje strane meksera tako da se nevidi na slikama.
Sad jos par pitanja,
- kada je prekidac u polozau SAMO na plin i kada je dat kontakt cujem kako iz isparivaca plin sisti u usisno crevo!!! Da li to treba tako???
- morao sam poprilicno krugova da odvrnem SRAF za ler na isparivacu da bi radio na leru, da nema to kakve veze???
Videcu sutra kako se ponasa pa da vas davim dalje....
Ha, ha, ma javljacu se u svakom slucaju, imam jos dosta toga da pitam
i da naucim od vas iskusnih.
Evo kao prvo oticicu sutra do drugara koji je mehanicar i ima analizator izduvnih gasova, pa cu ga lepo slikati i zapisati sta sve meri pa da mi onda pomognete da tako ustelujem plin.....
Comment