pitanje za znalce...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

pitanje za znalce...

elem, situacija je sledeca:
    ford scorpio '90. 2.4 V6 LovEco Pro. desava se da kad je rezervoar sa gasom napunjen do vrha auto sporo prima gas na turi vecoj od 3.000 RPM, sve dok ne predje nekih 30-40km. Nakon toga, situacija se drasticno popravi, odnosno, ponovo postano uobicajeno ”zivahan” i na visokim obrtajima. Napominjem da je uobicajeni rezim voznje ovog automobila 2-3.000 RPM.
    Da pokusam da recima docaram. Ovaj auto se vozi „ko kamion”. Dakle, prvom samo krecem. Sve ostale stepene prenosa vozim na turi od 2-3.000RPM, jer je oko tri hiljadarke ono kad se salta „na uvo”, da se masina ne „dere”, sto kazu matori soferi, odnosno, nema potrebe za ulaskom u veci broj obrtaja. E sad, kad mi se bas prohte da ga malko poteram u vise obrtaje, on, kako sam vec pomenuo, sa punom bocom to radi nekako sporo, linearno, kao, recimo, oni stari automatici, odnosno, treba mu vise vremena da se zaleti. Cim se rezervoar malko isprazni, on u visoj turi postane uobicajeno zivahan.
    'Fala unapred,

Zverkov drugar SkiBata
    deutsche gemacht-gut gemacht...
  • gorky
    CBC Senator XXL
    • 08.06.2007
    • 860
    • Vojvodina,Kikinda

pre par meseci sam imao isti problem sa nekom solencom,promenjen mu je multiventil,i podešen ugao i sada je sve u redu.inače multiventil je menjan zato što je bio razbijen pokazivač nivoa,ali mi je čovek posle rekao da više nema problem

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

tri dana i samo jedan odgovor...

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Da je situacija obrnuta to jest da radi kad je pun a ne radi kad je prazniji ja bih odmah rekao da je MV krivac. Ovako nisam baš siguran sem ako je ugao boce baš katastrofa loš.
        Pošto je Lov Eco u pitanju ima mogućnost dijagnostike koja se može obaviti u tim uslovima i sve će biti jasno.

Očigledno da pritisak igra ulogu, samo je pitanje da li je veliki ili mali.

Gas je ovih dana katastrofa loš, jednostavno kao da ne stavljaju propan u taj gas. nerma isparavanja i pritisak je vrlo mali u boci.
        Jedini ispravan savet u ovom slučaju je pravac majstor, laptop pa vožnja i sve je jasno.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

toro boca je u pitanju dora a problem se javlja jos poodavno tako daaa... u svakom slucaju nek ide covek tamo gde je ugradio uredjaj pa nek se majstor hebava sa tim generalno mu ne stvara problem vec nas cisto tehnicki kopka sta se desava.
          poz

Comment

• ZORAN ZX
            CBC Početnik
            • 07.11.2007
            • 3
            • BGD

zx 1.6

zx 1.6 karavan isao sam da pitam posto jr ugradnja plina ali je jako skupa posto imam plasticni usis da li postoji rezervna jeftinija varijanta

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Re: zx 1.6

Originally posted by ZORAN ZX
              zx 1.6 karavan isao sam da pitam posto jr ugradnja plina ali je jako skupa posto imam plasticni usis da li postoji rezervna jeftinija varijanta
              Dobar dan, a vi kakote?
              Promašio si temu i pitanje.

Nema rezervne varijante, to jest ima, nemoj ugraditi gas jer ćeš rezervnom varijantom izaći na mnogo više para.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

internet je cudo ...

Comment

Working...