Problemi Audi 100 V6 2.8.Dobro dosla pomoc...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bokiel
    CBC Član
    • 22.03.2005
    • 31
    • Krupanj

Problemi Audi 100 V6 2.8.Dobro dosla pomoc...

Imam audi 100 V6 2.8 i treba da ugradim plin,cuo sam za dve varijante, sa medju plocom i emulatorom dizni i za sistem gde se plin uvodi u cev pre vec postojecih dizni za benzin.Da li je ova druga uopste izvodljiva za ugradnju... i koja je bolja molim ako nesto znate o tome objasnite, bilo kakva informacija je dobro dosla....
    Pozdrav iz zadnje tacke na ovoj planeti,Krupnja.
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Dobrodoshao!

Imam audi 100 V6 2.8 i treba da ugradim plin,cuo sam za dve varijante, sa medju plocom i emulatorom dizni i za sistem gde se plin uvodi u cev pre vec postojecih dizni za benzin.Da li je ova druga uopste izvodljiva za ugradnju... i koja je bolja molim ako nesto znate o tome objasnite, bilo kakva informacija je dobro dosla....
    Obe varijante "piju vodu" za tvoj auto.
    Prva varijanta bi trebalo da ima i lambda kontrolu da bi bila potpuna.
    Druga je TOP varijanta i od te varijente nema nicheg boljeg.

Glavno pitanje je koliko si novca spreman da odvojish za ugradnju sistema?
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Re: Problemi Audi 100 V6 2.8.Dobro dosla pomoc...

Originally posted by bokiel
      Taj motor ima plastični uvodnik vazduha na početku usisne grane, izmedju motora i kabine. Ako dodje do detonacije to može da pukne i ostaješ na putu.
      Preporuka je skuplji i bolji sistem bez takve mogućnosti, sekvencijalno ubrizgavanje.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• bokiel
        CBC Član
        • 22.03.2005
        • 31
        • Krupanj

ponova ja

Moze li to malo detaljnije jer ovo cudo jako trosi benzin a to naravno kosta,ali to neznaci da nisam spreman da izdvojim poprilicnu sumu za ugradnju plinskog uredjaja ali sigurnost na prvom mestu,naravno.Treba mi vise informacija tipa KAKO i GDE????Svaka pomoc je dobrodosla tako da hvala unapred.
        Pozdrav iz zadnje tacke na ovoj planeti,Krupnja.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Re: ponova ja

Originally posted by bokiel
          Moze li to malo detaljnije jer ovo cudo jako trosi benzin a to naravno kosta,ali to neznaci da nisam spreman da izdvojim poprilicnu sumu za ugradnju plinskog uredjaja ali sigurnost na prvom mestu,naravno.Treba mi vise informacija tipa KAKO i GDE????Svaka pomoc je dobrodosla tako da hvala unapred.
          Na sajtu koji je ispod ove poruke imaš više informacija na strani novosti, takodje i cene pa se možeš orijentisati. Predlažem da pročitaš i prvu temu ovog foruma "kako to radi" pa onda možemo o nejasnoćama.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X