Problemi Audi 100 V6 2.8.Dobro dosla pomoc...
Collapse
X
-
Problemi Audi 100 V6 2.8.Dobro dosla pomoc...
Imam audi 100 V6 2.8 i treba da ugradim plin,cuo sam za dve varijante, sa medju plocom i emulatorom dizni i za sistem gde se plin uvodi u cev pre vec postojecih dizni za benzin.Da li je ova druga uopste izvodljiva za ugradnju... i koja je bolja molim ako nesto znate o tome objasnite, bilo kakva informacija je dobro dosla....
Pozdrav iz zadnje tacke na ovoj planeti,Krupnja.Tags: None
-
-
Dobrodoshao!
Imam audi 100 V6 2.8 i treba da ugradim plin,cuo sam za dve varijante, sa medju plocom i emulatorom dizni i za sistem gde se plin uvodi u cev pre vec postojecih dizni za benzin.Da li je ova druga uopste izvodljiva za ugradnju... i koja je bolja molim ako nesto znate o tome objasnite, bilo kakva informacija je dobro dosla....
Prva varijanta bi trebalo da ima i lambda kontrolu da bi bila potpuna.
Druga je TOP varijanta i od te varijente nema nicheg boljeg.
Glavno pitanje je koliko si novca spreman da odvojish za ugradnju sistema?
-
-
Re: Problemi Audi 100 V6 2.8.Dobro dosla pomoc...
Originally posted by bokielImam audi 100 V6 2.8 i treba da ugradim plin,cuo sam za dve varijante, sa medju plocom i emulatorom dizni i za sistem gde se plin uvodi u cev pre vec postojecih dizni za benzin.Da li je ova druga uopste izvodljiva za ugradnju... i koja je bolja molim ako nesto znate o tome objasnite, bilo kakva informacija je dobro dosla....
Preporuka je skuplji i bolji sistem bez takve mogućnosti, sekvencijalno ubrizgavanje.
Comment
-
-
ponova ja
Moze li to malo detaljnije jer ovo cudo jako trosi benzin a to naravno kosta,ali to neznaci da nisam spreman da izdvojim poprilicnu sumu za ugradnju plinskog uredjaja ali sigurnost na prvom mestu,naravno.Treba mi vise informacija tipa KAKO i GDE????Svaka pomoc je dobrodosla tako da hvala unapred.Pozdrav iz zadnje tacke na ovoj planeti,Krupnja.
Comment
-
-
Re: ponova ja
Originally posted by bokielMoze li to malo detaljnije jer ovo cudo jako trosi benzin a to naravno kosta,ali to neznaci da nisam spreman da izdvojim poprilicnu sumu za ugradnju plinskog uredjaja ali sigurnost na prvom mestu,naravno.Treba mi vise informacija tipa KAKO i GDE????Svaka pomoc je dobrodosla tako da hvala unapred.
Comment
-
Comment