Vidim da ima strucnih ljudi pa da se posavetujem sa vama. Vozim peugeot 106, 1.1, 60ks, ugradio sam plin pre oko 7 meseci i u pocetku mi je trosio oko 10l plina i isao sasvim solidno, sada trosi 15l plina i ne da ne ide lepo, nego nonstop trza, stuca...poludeo sam i vratio se na benzin. Isao sam kod majstora koji mi je ugradio plin jer mi se i gasio iz cetvrte u trecu pa je on navukao neku tanku carapu na onu lulu gde ulazi vazduh i kao nastelovao plin. Znaci trosi 15 l plina auto od 1100 kubika, imam bocu od 30 l, odem na omv pumpu i on mi natoci okruglo 30l a ranije nije moglo da stane vise od 25l kad je prazna boca.
Gde biste mi preporucili da odem da mi nasteluju taj plin kako treba, koliko bi po vama trebao da trosi ovakav auto, jer ovo sada nije voznja nego mucenje, em pucam pare na ovoliki plin em nonstop trza u voznji, ne mogu nikad papucicu za gas da stisnem do kraja.
Gde biste mi preporucili da odem da mi nasteluju taj plin kako treba, koliko bi po vama trebao da trosi ovakav auto, jer ovo sada nije voznja nego mucenje, em pucam pare na ovoliki plin em nonstop trza u voznji, ne mogu nikad papucicu za gas da stisnem do kraja.
Comment