Vectra B i ugradnja plina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Originally posted by gari55
    Crevo za vazduh koje vodi od maske do filtera za vazduh mi jeste otkaceno i iskrivljeno prema motoru. Kada vozim 100 km/h na sat i izbacim na ler ponekad se desi da se ugasi (mada mi to jos nije jasno zasto).
    Pošto je to crevo stavljeno kako treba, verovatno ti je naštelovan na granici rada kad se ipak nekad ugasi. Stvar je sigurno do podešavanja mada je ekstremna situacija da voziš 100 na sat na leru. Ja to obično probam na kolima pre nego ih predam na upotrebu ali to retko ko u stvarnosti radi prilikom vožnje.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gari55
      CBC Član
      • 26.03.2005
      • 72
      • Pirot
      • Honda Accord 2.0

Nije mi jasno sta je nastelovano na granici, ler gas ili dotok plina.
      Na leru mi radi na oko 900 o/m.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Nije mi jasno sta je nastelovano na granici, ler gas ili dotok plina.
        Na leru mi radi na oko 900 o/m.
        Rad isparivača, kombinacija sva tri šrafa. Ili ti cev za vazduh ipak nije dobro postavljena pa ima viška vazduha.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Darko
          CBC Senator XXL
          • 29.03.2005
          • 528
          • Beograd

Inace moja Vectra trosi 14l benzina u gradskoj voznji u Beogradu, a oko 8l na otvorenom kad se vozi oko 120 km/h.
          Vozio sam je na kompjutersku dijagnostiku u ovlascenom Opelovom servisu u Nisu (Nis Auto) i nisu nasli nikakav elektronski kvar na njoj (lambda sonda u redu itd.). Inace rekli su da je to normalna potrosnja za nju i da motori od 1.8 i 2.0 manje trose nego 1.6, ma koliko to delovalo zacudjujuce.
          Izvini ali nije tacno. Moja 1.6 16v nikad u gradu nije trosila vise od 10l.

Comment

• gari55
            CBC Član
            • 26.03.2005
            • 72
            • Pirot
            • Honda Accord 2.0

Koje ti je godiste Vectra i koliko trosi na otvorenom (i trosi li ulja, koliko je presla). Kako znas koliko tacno trosi kad merac nivoa benzina u rezervoaru nije bas najtacniji.

Comment

• Darko
              CBC Senator XXL
              • 29.03.2005
              • 528
              • Beograd

'98 god, na otvorenom pri nekoj normalnoj brzini 6.5-7 l a preko 150-160 kao u gradu... Presla je 75.000km (stvarnih). Merac laze, to je tacno, ali znam koliko sam presao od sipanja do sipanja i koliko sam sipao. A to sto on meni kaze da je unutra 35l a ima 32l me ne zanima, samo zapamtim koliko je unutra po njemu bilo.

Comment

Working...
              X