nemoguća potrošnja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Nadam se da ces naci nacina da kupis originalni kvalitetan isparivac ako ti bude potreban.
    Prodaju se u okolini BGD ili NS. Zaobidji Nislije jer jos NIKO sa foruma iz Nisa za sve ove godine nije potvrdio i jednog normalnog tamo sto radi sa gasom. Ne kazem da ih nema ali bolje ne pokusavaj dzabe jer izgleda da stvarno nema.

Comment

pa evo ja sam iz nisa i mogu reci da sam preso sa isparivacem preko 25000 i da sam zadovoljan do sada .potrosnja minimalna

Comment

• dranix
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 3079
        • Antwerpen/Belgium
        • Saab 9-3

Ogromna vecina ljudi iz Nisa sa ovog foruma je nezadovoljna niskim majstorima kao i majstorima za gas. Izbor opreme je takodje daleko siromasniji na jugu nego na severu. Cene u Nisu ne znam ali znamo da je Bugarska jako blizu. Sta vredi i da je dzabe ako ne valja?
        Jos uvek nisi rekao sta imas ugradjeno u auto i gde je to i za koju cenu ugradjeno. Fotke su takodje veoma pozeljne.
        Zasad samo znamo da malo trosi a ide kao raketa. Jel tako?

Comment

pa ja sam iz nisa i zadovoljan sam jer to neki problem
          a to sto ide ko raketa pa dobro bas raketa ti da me ne uvredis znam ja

ej sada fotke pa ne vozim novi porse

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

Ne fotke auta nego gasne instalacije.
            Ne izdajemo mi ovde licne karte i pasose.
            Kazes lepo ide, malo trosi, pa da vidimo malo i kvalitet ugradnje, estetiku i ostalo. Reci nam gde je ugradjeno i koliko je ugradnja kostala.
            Reci nam i pokazi nesto KORISNO sto mozda jos nismo videli.
            Ne salim se ja bas uvek samo me ti losije razumes.
            Svima koji voze na gas je ideal da im sve funkcionise perfektno kao kod tebe.
            Ima doduse jedan i sa Porsche-om na gas ali taj se ne zali nego se zale oni sto ne mogu nikako da ga stignu.
            Nije problem sto si ti iz Nisa i zadovoljan si niskim majstorima nego sto si JEDINI takav a ima dosta ljudi na forumu iz Nisa.
            Otkrij nam svoju tajnu.
            Ne meni licno, ja sam daleko, nego svojim sugradjanima i mozda buducim drugarima.

Comment

• deki-ascona
              Bio nam je drug! RIP
              • 10.04.2007
              • 2118
              • NI , Trosharina

Ne fotke auta nego gasne instalacije
              Sto da ne. Moze i fotke omiljene komsinice na plazi. I to recimo da bude pravilo na forumu: Ko hoce da postavi sliku instalacije - mora i komsinica... da bude zanimljivije , hehehe
              Originally posted by Valent Vudriga
              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

Working...
              X