Ajmo ako moze mala pomoc opet. Auto ide lose na plinu. Znaci do 4500 rpm i ajde de ali posle toga se muci. Skinuo sam deto-klapnu koja mi je smetala kada auto ide na benzin i sada je to ok, ali na plinu problem mi je ostao. Vec sam postavio pitanje u vezi precnika mesaca i izmerio sam da ima tih fi 33 koliko mi je IvanT rekao. Naravno posumnjao sam na ispraivac kao sledecu stavku koja moze da pravi problem. Na autu je bila Lovato oprema, ali zamenili smo isparivac i stavili Tomaseto model AT-07 SUPER. Na sajtu proizvodjaca pise da je taj model SUPER preko 140HP, ali problem ostaje. Majstor koji je ugradio je stelovao plin, ja sam probao da stelojuem po Dorinoj proceduri, drugar takodje, ali nista opipljivo, mozda neki put ide malo bolje malo gore, ali sve u svemu isto. Da li je ovaj isparivac dovoljan za ovaj motor (ne pise koliko preko 140HP, motor ima 171HP po knjizi). Ne verujem da motorcic ler gasa pravi problem (prljav je i neki put zna da zeza na leru) na tako visokim obratajima. Svecice su menjane, filter vazduha takodje, crevo koliko vidim nema falsh vazduh (mada sutra skidam sa drugog E30 da proverim). Sta dalje da trazim?? Sta jos moze da bude uzrok? Potrosnja je......pa normalna i zavisi od toga koliko ga poteras od 10-11 na otvrenom putu (uz jedno dobro przenje na auto putu, doduse kratko), do 15-16 litara normalne gradske voznje, pa sve do 25-27 ako ga teras "u crveno" (pod navodnicima posto u crveno na plinu nema sanse da dodje).
HELP!!
PS Ako nesto znaci, auto je novembar 86 i NEMA lamda sondu, niti katalizator
HELP!!
PS Ako nesto znaci, auto je novembar 86 i NEMA lamda sondu, niti katalizator
Comment