Rasprave 402SR - sezona 2009

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Joca*KANADA*
    Banovan
    • 16.02.2008
    • 48
    • Montreal-beograd

Re: Rasprave 402SR - sezona 2009

Originally posted by zolin
    Valjda ima neko kome zarada nece biti primarna stvar Srbija zasluzuje da se nadje u kalendaru 402 SR . Mozda se i nadje neko da to odradi kako treba
    Da li ti citas sta ja pisem ili po automatizmu postujes???

Daj ti iz svog dzepa 30,40 HILJADA eura pa da vidis da li ce te zanimati ta sica koju bacas!!!

Svi posle 1. streetrace-a su bili u veeeeelikim gubicima, CAK NI VELIKI SPONZORI NISU USPELI DA POKRIJU SA cca 60-80 000e. Nesto sigurno postoji cim u bosni i hrvatskoj organizuju po 10 trka godisnje a kod nas ne moze ni JEDNOM.

Trka u banjaluci kosta 30 000e sa manje vise siromasnijim uslovima nego u BG(mislim na tribine...) a u Beogradu ne moze ispod 100 000, a ako od sponzora izvuce neko vise od 70,80 000 taj je car i izgubice samo 20-30 000 ako ima srece. Sad povezite sve i videcete da se nesto tu ne uklapa... Ali sta? Naravno, kakva drzava takve i trke.

Comment

• *Egon*
      CBC Senator XXL
      • 31.12.2004
      • 1232
      • Beograd, Dorcol, N 44

Kruzne trke koje su organizovane na Uscu kostale su 25.000 eura.
      Znaci subota i nedelja, sa zatvaranjem ulica, policijom, premestanjem gradskog saobracaja, gradsko zelenilo, elektrodistribucija...

Mislim da su tu kalkulacije malo naduvane.
      Garaza
      1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Iznajmljivanje aerodroma je chini mi se bilo 4-5k evra.Tribine i ograda su bile skupe.U sv sl mozhe dosta od sponzora da se pokrije ali jbg.Mora da se pukne malo kesha da bi se kasnije zaradjivalo ili da se bude na nuli neko vreme

I love my

Comment

• zolin
          CBC Član
          • 30.11.2008
          • 38
          • srbija

Originally posted by Joca*KANADA*
          Valjda ima neko kome zarada nece biti primarna stvar Srbija zasluzuje da se nadje u kalendaru 402 SR . Mozda se i nadje neko da to odradi kako treba

Daj ti iz svog dzepa 30,40 HILJADA eura pa da vidis da li ce te zanimati ta sica koju bacas!!!

Svi posle 1. streetrace-a su bili u veeeeelikim gubicima, CAK NI VELIKI SPONZORI NISU USPELI DA POKRIJU SA cca 60-80 000e. Nesto sigurno postoji cim u bosni i hrvatskoj organizuju po 10 trka godisnje a kod nas ne moze ni JEDNOM.

Trka u banjaluci kosta 30 000e sa manje vise siromasnijim uslovima nego u BG(mislim na tribine...) a u Beogradu ne moze ispod 100 000, a ako od sponzora izvuce neko vise od 70,80 000 taj je car i izgubice samo 20-30 000 ako ima srece. Sad povezite sve i videcete da se nesto tu ne uklapa... Ali sta? Naravno, kakva drzava takve i trke.
          Ne razbacuj se tolikim ciframa i ne pricaj gluposti kakvih bre 80.000 e inace Banja Luka kosta manje od 10.000e ako ne verujes pitaj Bozu Eraka sto znaci da BG moze da se odradi sa 40.000e

Comment

• Joca*KANADA*
            Banovan
            • 16.02.2008
            • 48
            • Montreal-beograd

Slucajno znam kolko kosta jer su moje kolege iz zeala organizovali prosle godine, a mesec dana pre trke su potrosili sve pare dobijene od porsche-a, frikoma i ostalih. Mislili su da mogu da se pokriju sa expo centrom(izlaganje i naplata ulaza) ali opet su bili u dubokom minusu. A problem je sto predobro znam BOZU ERAKA tako da se vadis na tu pricu ne pije vodu. U BL. nemaju ni tribine, ne placaju put(ove godine nisu), nemaju ogradu, redari ne postoje... tako da poredis BL. gde se dobija sve za dz. i uslovi su srednje zalosni i BEOGRAD gde treba da bude sve na nivou je malo smesno.
            Samo ograda sto treba da se obezbedi se ne uklapa u 20 000e jer se uzima od beograd puta i metar kosta 3.5e x mnogo metara bez transporta(min je 2500m)+ jersey preko cele staze+ obezbedjenje...pa izracunaj.

Comment

• zolin
              CBC Član
              • 30.11.2008
              • 38
              • srbija

Ja ne videh jersey ni u SLO ni u HR to si lupio. Ako vec poznajes Bozu pitaj ga koliko kosta ta trka inace si ti spomenuo da kosta 30.000e i pozdravi kolege i reci im da nemaju pojma

Comment

• Manfred
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2007
                • 905
                • Beograd

ma bra sitnica... daj da organizujemo sutra

Comment

• zolin
                  CBC Član
                  • 30.11.2008
                  • 38
                  • srbija

Nije sitnica ali valjda ce se naci neko

Comment

• Joca*KANADA*
                    Banovan
                    • 16.02.2008
                    • 48
                    • Montreal-beograd

Ja ne videh jersey ni u SLO ni u HR to si lupio. Ako vec poznajes Bozu pitaj ga koliko kosta ta trka inace si ti spomenuo da kosta 30.000e i pozdravi kolege i reci im da nemaju pojma
                    U slo i hr se vozi na aerodromima pa im nije potreban jersey a ti kad si tako pametan reci mi zasto u beogradu 1. dana nije bila odrzana trka. Takodje je bio problem i na uscu da se odrzi trka bez minimum jerseya koji se pokazao kao problematican. PRVO SE MALO RASPITAJ PA POSLE DELI PAMET PO FORUMU.

Nadji mi gde sam to napisao i ja cu da pojedem kompjuter.

P.s daj boze da si u zivotu video bozu, sem na slici preko neta.

OVER AND OUT!

Comment

• zolin
                      CBC Član
                      • 30.11.2008
                      • 38
                      • srbija

Originally posted by Joca*KANADA*

Evo ti pa jedi komp ako si gladan.
                      U Zagrebu se ne vozi na aerodromu pa nema jersey-a i staza ja vrlo uska.
                      Bozu ne znam ali umem da citam sto je kod tebe izgleda veliki problem

Comment

• Joca*KANADA*
                        Banovan
                        • 16.02.2008
                        • 48
                        • Montreal-beograd

BIIIIIIIP... moja greska... dajte mi kompjuter za klopu

Zagreb se inace vozi na savi u varazdinu sto je u stvari nasin centar za obuku biciklista.

PPPPPPPPPPPSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTT.

BACK TO THE TOPIC!!!

Comment

• zolin
                          CBC Član
                          • 30.11.2008
                          • 38
                          • srbija

Ako je ono u Zagrebu aerodrom onda je u Miseluk HITROU ali nebitno poenta je da neko skupi 00 da to napravi kako treba i da svima bude dobro

Comment

Working...
                          X