IZ SUBOTICE IDE NAS DESETAK
STREET RACE BIJELJINA 07 AVGUSTA 2005
Collapse
X
-
Nije steta, otkazano Kraljevo, slobodno idi u BijeljinuOriginally posted by fantomSteta
ja sam prosle godine odgledao vecinu trka sto su se vozile kod nas,pa sam se ove godine malo usredsredio na tuning dogadjaje,mada bi ja da mogu najradje isao i na jedno i na drugo 
Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
...bem mu zaobilaznicu i majku i oca i familiju...2000 znakova a medju njima tamo negde jedan jedva primetan onaj okrugli zutocrveni...i taman kad protrljasmo ruke eto pandura...
...aaa jeste videli znak gospodine?...el moze dinari???...moze...koliko?...400...ajde do vidjenja...samo pravo i pazi na kruzni tok...
...
...
Comment
-
-
Bijeljina se vozi sad u subotu...
Trka ubrzanja - 402 metra
BIJELJINA 2005
AUTO 4x4 CLUB i Opština Bijeljina organizuju trku ubrzanja 402 metra BIJELJINA 2005, koja će biti održana u subotu 13.08.2005. godine na dijelu Pavlovića puta od firme Verano Motors do firme Timko u terminu od 12:00 do 16:00 časova.
Pravo učešća na Trci imaju svi građani Bosne i Hercegovine koji posjeduju vozačku dozvolu ?B? kategorije i koji su blagovremeno prijavljeni za Trku. Na Trci mogu učestvovati i strani državljani na osnovu Općeg Pravilnika za Pirelli 402 Cup. Svaki takmičar podnosi pojedinačnu prijavu za učešće na Trci na posebnom obrascu. Prijava za ekipu sponzora mora da sadrži: naziv ekipe, ime i prezime takmičara i vrstu vozila sa naznačenom kategorijom.
Ova manifestacija je zamišljena kao prilika za propagiranje prevencije u saobraćaju, tako da pored sportskog ima i edukativni karakter. Cilj organizatora ove trke je da naše mlade vozače, željne dokazivanja, usmjerimo ka ovakvim manifestacijama umjesto da sami organizuju "privatne trke".
Pokrovitelj ove turističko- sportske manifestacije je Opština Bijeljina.
Program Trke:
? 09:00 - prijave i tehnički pregled (Verano Motors, Pavlovića put bb)
? 11:30 - sastanak sa vozačima i žrijebanje
? 12:00 - Trka
? 17:00 - proglašenje pobjednika (Etno selo STANIŠIĆI)
Pored ove trke, biti će održano i takmičenje u Styling-u, kao i dB Drag-u.
Ja cu biti tamo, al jos nisam siguran dal cu i nastupati...
Comment
-

Comment