Steta ja sam prosle godine odgledao vecinu trka sto su se vozile kod nas,pa sam se ove godine malo usredsredio na tuning dogadjaje,mada bi ja da mogu najradje isao i na jedno i na drugo
Steta ja sam prosle godine odgledao vecinu trka sto su se vozile kod nas,pa sam se ove godine malo usredsredio na tuning dogadjaje,mada bi ja da mogu najradje isao i na jedno i na drugo
Nije steta, otkazano Kraljevo, slobodno idi u Bijeljinu
...bem mu zaobilaznicu i majku i oca i familiju...2000 znakova a medju njima tamo negde jedan jedva primetan onaj okrugli zutocrveni...i taman kad protrljasmo ruke eto pandura...
...aaa jeste videli znak gospodine?...el moze dinari???...moze...koliko?...400...ajde do vidjenja...samo pravo i pazi na kruzni tok... ... ...
Pre neki dan zvali su nas organizatori iz Bijeljine i kazu da ce se navodno odrzati celo dogadjanje u sledecu nedelju,e sad videcemo sta ce jos tu da bude
AUTO 4x4 CLUB i Opština Bijeljina organizuju trku ubrzanja 402 metra BIJELJINA 2005, koja će biti održana u subotu 13.08.2005. godine na dijelu Pavlovića puta od firme Verano Motors do firme Timko u terminu od 12:00 do 16:00 časova.
Pravo učešća na Trci imaju svi građani Bosne i Hercegovine koji posjeduju vozačku dozvolu ?B? kategorije i koji su blagovremeno prijavljeni za Trku. Na Trci mogu učestvovati i strani državljani na osnovu Općeg Pravilnika za Pirelli 402 Cup. Svaki takmičar podnosi pojedinačnu prijavu za učešće na Trci na posebnom obrascu. Prijava za ekipu sponzora mora da sadrži: naziv ekipe, ime i prezime takmičara i vrstu vozila sa naznačenom kategorijom.
Ova manifestacija je zamišljena kao prilika za propagiranje prevencije u saobraćaju, tako da pored sportskog ima i edukativni karakter. Cilj organizatora ove trke je da naše mlade vozače, željne dokazivanja, usmjerimo ka ovakvim manifestacijama umjesto da sami organizuju "privatne trke".
Pokrovitelj ove turističko- sportske manifestacije je Opština Bijeljina.
Program Trke:
? 09:00 - prijave i tehnički pregled (Verano Motors, Pavlovića put bb)
? 11:30 - sastanak sa vozačima i žrijebanje
? 12:00 - Trka
? 17:00 - proglašenje pobjednika (Etno selo STANIŠIĆI)
Pored ove trke, biti će održano i takmičenje u Styling-u, kao i dB Drag-u.
Ja cu biti tamo, al jos nisam siguran dal cu i nastupati...
Comment