2010 King of Europe drift Rd. 1 - Kragujevac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Re: 2010 King of Europe drift Rd. 1 - Kragujevac

Ulaz se naplacuje. Danas smo Tokyo i ja bili u inspekshn...

Boki se uhodavao i shtelovao mashinu. Dosta je pod pritiskom - svi ochekuju od njega da sad napravi chudo, ali je chinjenica da je staza ipak dosta spora za njegovu makinu i da mu je ipak trebalo malo treninga. Mislim da se i zaljubio u auto pa ga previse mazi. Kako je dan odmicao tako se lagano uhodavao i postajao sve agresivniji. Evidentna stvar je da je dosta brz, ali i zbog toga sto se auto dosta ispravlja iz drifta, pogotovo u prvoj krivini.

Goxy-ev bmw turbo odlichno radi i prosto izuva od snage 2/3 staze vozi sa zapaljenim gumama i vidi se da je dosta uvezban, mislim da ce prirediti dobru voznju ukoliko ne podlegne pritisku twin-a. Zoki i Sale takodje dobro voze, veoma su precizni i ne prave greske. Bebe Petosevic je napredovao, ali povremeno se otkaci i vidljivo je da mu je auto malo meksi te dosta osetljiv na promene pravca.
    [kick] se mushki borio sa svojim novim automobilom zbog previse mekanog ogibljenja. Na zalost, auto mu nije bio zavrsen ranije pa da moze da se uhoda i podesi makinu na optimum. Sve u svemu, svaka mu chast i navijam za njega!

Braca Hrvati veoma dobro voze, a istakao se Mariino Piric koji je par puta vozio twin sa jednom V8-icom te je isto toliko puta i obishao. Mrgud sa Sky-om je dosta brz, ali ide pod manjim uglom. Imace problem ako bude imao sporiji auto ispred sebe.

Nikolet (HU) deluje dosta neubedljivo i izgleda da je onaj Z4 ipak pravljen za nesto drugo, mislim da bi za grip bio odlican. Pored nje, tu je i par E30-ica iz Hungarije sa V8-icama koje se totalno kretenski chuju a momci lupaju po prekidachu besomuchno...

Najupecatljiviji takmicari su trojac iz Italije, momci izuvaju kako voze a automobili im pucaju od snage i brzine. POred njih tu je i jedan leteci holandjanin i dve odlicne E36-ice iz madjarske koje satiru gume. Od japosa dobro pegla onaj (cini mi se) engleski Skyline i jedna AE86 iz prijateljske nam Grcke. Ipak kolo medj' japosima vode Todor Dunev sa odlicnim S13 i jedna naostrena Mazdica RX8.

Sve u svemu, mnooooogo bezobraznih automobila, mnogo spaljenih guma i super druzenje, zagarantovani!

Evo i mini albuma:

http://img41.imageshack.us/slideshow/we ... c02470.jpg
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• andrigo
      CBC Član
      • 30.05.2008
      • 94
      • Nis

Sad kad si mi rekao da se naplacuje ulaznica ne moram da se cimam da li da idem ili ne ( sada se definitivno ide ).
      Znaci i [kick] se takmici ? Odlicno jel ima neko slike njegovog automobila ?

Comment

koja je cena ulaznice? jel zna ko cisto informativno?

Comment

• kilson
          Moderator
          • 09.10.2004
          • 3216
          • NoviBGD
          • AR 75 GT

300 djunti, tocheno pivo 150

Comment

ok kilsone hvala vise me interesuje cena piva

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Ccc, ispisah toliki tekst a tebe samo pivo interesuje i jos me pitas onako izokola...

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Pa nije hteo da te uvredi a ti drugi put na vrh teksta stavi te bitne informacije, kolko pljeske, pivo, ima li golih teta i sl... Posle one nebitne stvari piši kolko želiš
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• andrigo
                  CBC Član
                  • 30.05.2008
                  • 94
                  • Nis

LOL!!! Gole tete nisu toliko interesantne za gledanje,ali one Fandjove na adi su bile najbolje

Comment

• GSi
                    CBC Senator XXL
                    • 15.04.2007
                    • 1018
                    • Zemun

150, pivo???
                    Djubrad
                    Dr. Fritz Indra

Comment

• SchoneNK
                      CBC Senator XXL
                      • 17.04.2006
                      • 564
                      • Beograd
                      • Honda Accord CL7

Prvi put sam bio i moram reci da sam odusevljen Stvarno ne znam sta se desavalo iza kulisa, ali nekom ko je dosao samo da posmatra ovo je bio pravi spektakl. Automobil pripremljen za Bojana izgleda vrhunski, ali da bi se pariralo onim momcima u finalu auto mora da puca od snage i opet odlucuju nijanse. Bugarin me odusevio Do polufinala neubedljiv totalno i onda eksplozija!
                      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Kao sto je Kilson prepricao situaciju od predhodnog dana generalno je tako i ovaj dan. Odlican drift, puno jakih i dobrih masina i odlicnih vozaca. Vreme je posluzilo odlicno da se ne kuvamo a i da ne iskisnemo ko misevi.
                        Talijani ludaci, previse agresivnosti kostalo ih pehara. Grk odlican sa svojom malom zujkom. Slovak sa M3 E46 po meni najbolji pokazao je skolu drifta u svakom pogledu. Goxy je pokazao srce, i pored peha vratio se na stazu i pokazao pravi drift, auto odlican,puca od snage, kontrola auta super, falilo i malo srece. Madjarica katastrofa, ona je tek imala pritisak a najbolja voznja joj je samnom u kolima na drift taxiju. Prvak bugarin zasluzeno se probio do pehara. Hrvati sa kockicama voznja bez greske falilo im je samo burnout-a za koji poen vise. Kurbaliji sam preneo moja zapazanja kao i ostali tako da ne sumnjam da ce sve prihvatiti i popraviti voznju veoma brzo za sta treba ipak vremena za uhodavanje ali auto je dobar i on skolski vozi samo da doradi malo finese i bice top.
                        Sve u svemu odlican drift day, odlicno drustvo.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• SchoneNK
                          CBC Senator XXL
                          • 17.04.2006
                          • 564
                          • Beograd
                          • Honda Accord CL7

Originally posted by M-power
                          Madjarica katastrofa, ona je tek imala pritisak a najbolja voznja joj je samnom u kolima na drift taxiju.
                          Uopste mi nije jasno kako je ona prosla odlicne Hrvate u Skyline-u R34 Jedina greska koja im se desila rezultat je njenog nesnalazenja na stazi i neuspelih pokusaja da automobila natera u slajd. Slovak je imao neverovatne uglove i tehnicki perfektnu voznju, ali je falila trunka brzine u citavoj prici. Onaj Italijan u E36 sa 4 vrata je prosto leteo po stazi, prosto se katapultira sa startne linije, cini mi se da mu je samo Hačiroku parirao u tome. U svakom slucaju sve bi bilo dobro za Italijane da nisu naleteli na "podivljalog" Bugarina
                          www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Uzelac
                            CBC Senator XXL
                            • 03.12.2006
                            • 1717
                            • munZe

Mrgud se okrenuo kada je vozio protiv Madjarice i to nije mogao nadoknaditi.
                            Steta za Adama, a sramota za one koji su likovali kada je ispao. Uz slovaka i Duneva pokazao je da najvise.
                            Grk je lozana, odlican ali ne moze da se iskontrolise uvek. Pokazao je to i greskom u finalu i cukanjem sa Skyline-om posle kvalifikacija.
                            Bugarin je dobio na znanje i iskustvo, bio je uvek "taman koliko je trebalo" i bez greske.

Sve cestitke Simicu i Burn hrvatima, propisno su zagorcali zivote ovima sa savremenijim prevozima, izgleda koliko je bilo moguce.
                            Kurbalija... nadamo se da ce biti bolje i da ce do sledece runde uspeti da nadoknade ocigledne manjkavosti na novom prevozu. Ne znam sta ne valja, ali nesto definitivno jeste problem.
                            work in progress

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

Boki mora da nadje sebi odgovarajuci setup. Adam nije najbolji vozac i dobio je jos jednog FACKEFUCKERA koji ce da mu dahce za vratom ali ovaj put jos agresivnijeg nego sto je boki. i da, vrlo sam likovao kad ga je pagani bukvalno isutirao sa staze i nije me sramota. ostalo sve receno. gox 5+ , zoki savic otkrovenje...
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• TOKYO
                                CBC Senator XXL
                                • 17.07.2006
                                • 1696
                                • Beograd- NBGD

Pagani ga je opismenio!!!!
                                MY ex RWD Alfa
                                Drift & Donuts & Track

Comment

Working...
                                X