KING OF EUROPE 2011.- round 1, Srbija, Kragujevac

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maliomladinac
    CBC Senator XXL
    • 21.11.2008
    • 995
    • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Re: KING OF EUROPE 2011.- round 1, Srbija, Kragujevac

Iskreno razocaran sam celim dogadjajem, mozda sam ocekivao previse...
    Vozacima svaka cast, svi su dali sve od sebe i to se videlo,dok za organizatore ne mogu da kazem isto! U par navrata mi je doslo da uzmem mikrofon i gurnem voditelju tamo gde sunce nesija!
    Sudije? Pa kvalifikacije su me najvise iznervirale! To je bilo toliko nerealno i providno da nemam reci! Bio sam i subotu od 10h do 18h i u nedelju od 10:30 do kraja.
    Domaca ekipa mi je bila mnogo bolje na treninzima nego na kvalifikaciji, samo iz moje tacke gledista. Tribine? Sjajno, ono sam mogao da sklepam kuci, ako sam platio kartu, ocekivao sam i negde da smestim moje debelo ****, a ne na onoj sper ploci da se nabije onoliko ljudi.
    Staza kao staza je ok, mada oni prelazi(udubljenja) su bzvz, mogli su da asfaltiraju to ili da naprave nekako, a ne na ulasku tj izlasku iz krivine da se lome automobili.

Od celog vikenda najbolji provod mi je bio u subotu noc u Chadjavoj Mehani i Trezoru.

Loodi `talijani su stvarno bili vrh, i oni su jedino izvukli prosek svega!

Zao mi je sto je Todora njegov matori toliko pritiskao da nije imao ni malo koncentracije...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
    061/665-94-23

Comment

• TOKYO
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2006
      • 1696
      • Beograd- NBGD

Gox mi nije jasan.., popravio je auto i nije hteo da vozi zbog kise..., to znaci da su svi trebali odstati???

Savic je u Subotu vozio odlicno i bolje od svih nasih driftera ali u Nedelju je prvi usao na tek ovlazenu stazu od prvih kapi i nije mogao da je sastavi, steta za njega, a i za nas, jer ni jedan nas predstavnik nije prisao finalu ni blizu...

Kick je dosta napredovao i ako nastavi da trenira bice od njega nesto!

Mirko dobar ali nedostaci automobila se vide iz aviona, za razliku od Gox-a bar je vozio po kisi i potrudio se maksimalno koliko je mogao i umeo!

Petosevic nije los mada i njegov auto je hiljadu svetlosnih godinu daleko od konkurencije!

Da je u Nedelju vreme bilo kao u Subotu..., bilo bi ekstra, ovako je kisa malo pokvarila celokupan dogadjaj, mada ni to nas nije sprecilo da ke*amo sa tribina i da se smejemo do suza uglavnom na racun voditelja... ( ona poslovica k`o kisa oko Kragujevca ovaj put nije upalila )

Kilson je uglavnom sve opisao.., glavni problem po meni je sto je finish staze bio na zavrsetku zaletnog pravca, pa su vozaci morali da prave polukruzno na kraju svake trke, da se vrate do starta pa opet polukruzno da bi se postavili u poziciju za sledeci start, to je nevidjeno produzilo kvalifikacije i celu manifestaciju da su vec pocele noge da nam otkazuju!

Sve u svemu nije lose, mada nedostatak Bojana me totalno demoralisao, jer kao domacini nismo imali ni jednog predstavnika koji bi mogao uleteti bar u top 8 ili jos bolje, zauzeti neko mesto na postolju, i to je razlog zbog koga sam kasnije bio cak i malo neraspolozen!
      MY ex RWD Alfa
      Drift & Donuts & Track

Comment

• Bojan335
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2007
        • 332

HVALA STO MISLITE DA SAM NE DOSTAJAO U KG

A i ja da se pridruzim cestitkama nasim drifterima koji su ulozili svoj trud da budu tamo da pokazu da ipak ima srbina kod nas na KOE !!!!

gox je imao problema sa unibolom i kad je sve namestio nije vozio jer mu dva puta pucao isti pa se spravom uplasio da mu ne pukne jos jednom i to u twin-u pa da upropasti i sebi i drugom auto !!

sve u svemu svaka cast svima i koji su isli da gledaju i koji su vozili !!!!!

polako samo bice jos neki sampionat kod nas gde cu ja voziti !!!!!!! nek si razmisljaju o cemu se radi

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

http://www.bud3.net/2011/05/king-of-eur ... ay-2-pt-1/

Comment

• shommy_kg
            CBC Veteran
            • 24.01.2009
            • 125
            • Kragujevac
            • Opel Astra G 1.6 16v

procitah sve i dodjoh do zakljucka da se svi [manje-vise] slazemo oko toga kako je takmicenje ove godine izgledalo...

sto se tice nasih momaka nikako nisu imali srece...

Savicu je prvo ispala poluosovina [ne drzite me za rec ne znam je li bas ispala uglavnom 100% problem vezan za istu] to nekako sanirano a onda je riknuo i diff...uz to mu je i distanc na zadnjem levom tocku bio tako kriv da je tocak "bacao" jako puno da je ne znam ni kako je vozio...

Petosevic se borio koliko je mogao ali 2.5 [sa pitanje koliko preostalih "zivih" konja u sebi] je jednostavno bio preslab za onakvu stazu...mada njegov napredak i vise nego ocigledan....

kada je [kick] u pitanju mogu samo da kazem da se slazem sa onim sto je receno u vezi njegove voznje u prethodnim postovima...svaka cast

p.s. @[kick] a da...cuh pricu Folera i ekipe dok si vozio kako si napravio gresku time sto su zadnji tockovi u | | ---- | | [0] umesto u / / ---- \ \ [-] te da je zbog toga auto onako poskakivao i otezavao ti da ga odrzis u driftu kroz onu prvu krivinu ?

Goran...njemu ko je proklinjao auto nije gubio vreme...salim se...ali prosle godine prednji desni tocak i ove godine 2x [i trening i kvalifikacije]...nije hteo da vozi po kisi? mozda je i ispravno postupio...samo mu je jos falilo da ga neko zalepi u twin-u i da mu ugodjaj bude potpun [sada videh Bokijevu poruku i da je moja pretpostavka bila dobra]...

kada je Fabri u pitanju njega sam zgotivio onako k'o coveka i ne mogu da ne budem subjektivan pa necu nista ni pisati...jako mi je zao sto sve nije ispalo onako kako je zeleo [a to je bilo samo da ga auto ne zeza] i sto se zbog toga smorio najstrasnije...

Sale Djurica k'o i uvek...auto teska [to sam saznao iz pouzdanih izvora mada to je bilo i ocigledno] ali on vozio za svoju dusu i publiku...ko se seca njegovih voznji zna o cemu pricam...a da...i Sale ce [uskoro nadam se] da uskoci u ozbiljan prevoz [E36 V8 ]

Comment

• [kick]
              CBC Senator
              • 21.05.2005
              • 212
              • Leskovac, Srbija

Pa ne znam bas za zadnji trap, bojan i goran su mi reki da stavim u 0 pa sam ih poslusao jer nisam toliko iskusan pa ne znam sta je ok a sta nije. Da nije bilo onog prelaza mislim da bi bilo ok. Sad cu da ih stavim malo u minus. Sve u svemu zadovoljan sam kako se auto ponasa. Imao sam dosta sitnih kvarova pa dok sam sve to resio propustio dosta treninga, na poslednjem treningu mi otkazalo kvacilo razmisljali da skidamo menjac i resavamo problem ali sam odustao i pozajmio prednji trap Mirku.
              BMW Fan Club Srbija

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Ne znam kakva trka srpskog sampionata kad isti kod nas ne postoji, lupetanje obicno. Ko je organizator tog sampionata, gde se vozi, ko vozi, gde su najave trka...? Cista obmana.

Kick, zadnji trap u nulu, kao sto ti je i receno, samo je bitno da se ne pomera geometrija za vreme drifta, a za to ti treba ozbiljno tvrdo vesanje, anto roll bar i solje amortizera - ako krene da se pomera, otici ce u plus, sto opet i nije dobro za grip... Sa minusima pozadi tesko da ces da zabacis auto bez ozbiljne snage a ionako nema poente osim na bas izuzetno brzim krivinama.
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• shommy_kg
                  CBC Veteran
                  • 24.01.2009
                  • 125
                  • Kragujevac
                  • Opel Astra G 1.6 16v

da ne bude zabune...ja sam pitanje [vezano za trap] postavio cisto informativno...i hvala 206-i na odg. zasto 0 a ne -

Comment

• Savic 340i
                    CBC Član
                    • 23.01.2011
                    • 25
                    • Srbobran

Evo i mene ......

Opet ja na kvalifikacije i opet ****na KIŠA kao i prošle godine
                    U subotu sam posle treceg kruga treninga osetio V8 i brzo se prilagodio s obzirom da ga nisam ni probao niti jedan krug pre dolaska u Kg i uopste od sastavljanja auta ,dakle sve je uradjeno napamet od tvrdoce amorta ,nagiba i otvorenosti trapa i sasvim solidno se pokazalo .....
                    Vitlo sam ga sasvim dobro a moglo je i bolje

I onda subota pred kraj pocinju muke ...prvo je benzinska pumpa otkazala ,ispostavilo se da je relej prevazali ga na direktno
                    auto ponovo radi , sledece propisala servo letva koju smo potom menjali do 11 uvece i optiku namestili napamet ...
                    Ujutru kisni dan i naravno ja Majstor za poluosovine resavam jednu .... u prvom krugu treninga ja u gumama

Pri menjanju iste ustanovljeno da mi se zadnji most zakosio za preko cenat jer sam cekao plasticne silene i nisam ih docekao ,
                    tako da ih nisam ni stavio a stari gumeni su stari od kada je auto i V8 je to sve lepo ispomerao
                    Od tog momenta auto je poceo bukvalno da skace u driftu da puca nazad i kao da se sav raspada
                    I pri svemu tome su mi Glavcine na zadnjim tockovima toliko krive da su svi koji su isli iza mene mislili da ce mi tockovi otpasti ...stavio ih i naravno nisam probao jer auto nisam ni vozio pre KG

I tako sam izasao na kvalifikacije i normalno katastrofa

zakljucak je sledeci ....sve cu to lepo da napravim kako treba u narednih dva meseca i ako bude spremno i kako valja idem
                    u SLOVACKU i MADJARSKU na KOE ako neprodjem Kvalifikacije na obe trke i nepobedim nekoga u Twin driftu na jednoj od te dve trke NECU VISE DA VOZIM jer onda ovaj sport nije za mene
                    POZZZZ od Driftera u pokušaju

Comment

• [kick]
                      CBC Senator
                      • 21.05.2005
                      • 212
                      • Leskovac, Srbija

Originally posted by 206
                      Kick, zadnji trap u nulu, kao sto ti je i receno, samo je bitno da se ne pomera geometrija za vreme drifta, a za to ti treba ozbiljno tvrdo vesanje, anto roll bar i solje amortizera - ako krene da se pomera, otici ce u plus, sto opet i nije dobro za grip... Sa minusima pozadi tesko da ces da zabacis auto bez ozbiljne snage a ionako nema poente osim na bas izuzetno brzim krivinama.
                      Prelaz je bio bas zajeban, a auto je bio bas tvrd i onda mi odskoci ceo i tockovi odu u + kasnije sam ga malo omeksao pa je bilo malo bolje...
                      BMW Fan Club Srbija

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Originally posted by Savic 340i
                        zakljucak je sledeci ....sve cu to lepo da napravim kako treba u narednih dva meseca i ako bude spremno i kako valja idem
                        u SLOVACKU i MADJARSKU na KOE ako neprodjem Kvalifikacije na obe trke i nepobedim nekoga u Twin driftu na jednoj od te dve trke NECU VISE DA VOZIM jer onda ovaj sport nije za mene
                        POZZZZ od Driftera u pokušaju
                        Nemoj biti na kraj srca To je skup sport u tome je problem.. Da ne bi bio opet pokušaj, idi tek kad je sve spremno, i onda može da se desi nešto nepredvidjeno.
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• maliomladinac
                          CBC Senator XXL
                          • 21.11.2008
                          • 995
                          • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Savicu, ti si trening odvozao brutalno, a opet nisi imao vremena da vezbas pre toga, za kvalifikacija ti ni kisha ne bi bila problem da si imao malo vishe vremena i $$$...
                          Kick, sve ovo vazi i za tebe i opet mnogo mi je krivo sto nisi imao srece sa kolima, a i ja sam ti skakao po glavi za ono
                          I ako sam rekao da na KoE necu vise ici, ako bilo ko od domace ekipe ode, ici cu i ja makar sam da se derem iz publike za podrsku

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                          061/665-94-23

Comment

• shommy_kg
                            CBC Veteran
                            • 24.01.2009
                            • 125
                            • Kragujevac
                            • Opel Astra G 1.6 16v

Originally posted by maliomladinac
                            Savicu, ti si trening odvozao brutalno...
                            u potpunosti se slazem sa ovim

a da je bilo vremena i prilike da se auto isproba verujem da bi i nedelja puno drugacije izgledala kada je tvoj plasman u pitanju

Comment

• [kick]
                              CBC Senator
                              • 21.05.2005
                              • 212
                              • Leskovac, Srbija

Sale Djurica i Mirko Fabri trening

I najbolji grese
                              BMW Fan Club Srbija

Comment

• Bojan335
                                CBC Senator XXL
                                • 01.05.2007
                                • 332

SAVKE ne nerviraj polako tek si sklopio auto a cuo sam da si vozio lepo i da si pohvatao auto ,auto ti izgleda lepo !!!! ako budes isao za HU ja znam da ces uspeti da se kvalifikujes i da ces bar dvoje da pobedis u twin drift eto ako ne bude tako ja vise nista ne komentarisem Samo ti sredi decije bolesti da ti ne seta tocak da se te sitnice odklone i bice sve ok .. veliki pozdrav za tebe i samo napred ....

Kick zadnji trap 0 i nikako drugacije pogotovo za 15' sto ti vozis i zadnji trap treba da zatvoris da bi se lakse zanosio ,i kao prvo treba sto vise da vezbas da naucis da osecas auto a onda ces sam znati sta treba da se menja do tada samo uradi ove dve stvari i stegni auto sto tvrdje i bice sve ok ....

pozdrav za sve .....

Comment

Working...
                                X