Prva trka - HDC Pro 16-17. april,Tokol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Savic 340i
    CBC Član
    • 23.01.2011
    • 25
    • Srbobran

Re: Prva trka - HDC Pro 16-17. april,Tokol

Originally posted by zverko
    kako god, tebi treba trening druze. ne mozes da takmicis kao vikend trkac !
    E brate lako je to reci , u srbiji nemas pravu stazu da bi na njoj trenirao a i trening nije nimalo jeftin jer ako bi se treniralo iole redovno za sezonu bi trebalo 6000 do 7000 hiljada evropskih pa plus takmicenja i odrzavanje auta ,to mu dodje ozbiljna cifra !

Bojan kao i uvek u Vrhu ,sve cestitke i nadam se jos boljim rezultatima ,pa makar morao i ADAMA da pobedi

Comment

• TOKYO
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2006
      • 1696
      • Beograd- NBGD

Originally posted by Bojan335
      ma ja bi isao na dopunsku samo kod koga ???

brzi bio od mene na izlasku na zadnju krivinu i to je to ,ta krivina mi bila problem ceo vikend nikako nisam moga da je prodjem uvek kako treba razlog ne znam koji ali je tako bilo
      Kod samog sebe...

Citao sam Folerov izvestaj na HR forumu, on cak rece da po njemu nisi trebao izgubiti...

Inace pricaju da je losa organizacija i da strance nisu bas docekali kako dolikuje???

Neko ko sest meseci ne vozi i onda jedan vikend upadne u auto na takvo takmicenje i u takvu konkurenciju i zavrsi medju prvih pet, taj je za mene pobednik!!!!
      MY ex RWD Alfa
      Drift & Donuts & Track

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

nisam ni rekao da je luser ali zar nije cilj biti u prva 3, ovako ce to tesko da ide...
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Bojan335
          CBC Senator XXL
          • 01.05.2007
          • 332

HVALA !!!!!!

Naravno da je potreban trening ali sto SAVIC kaze to je jako puno novca ,trening kakav ja mogu ovde imati je isto kao i da ga nemam ,zasto to kazem malo ironicno pa evo :kao prvo twin drift skim da vozim kao drugo na kojoj stazi na huji gde je brzina jako malo stazu znam vezanih ociju da vozim a sve to raditi sa polovnim gumama je veliki promasaj , to je jedini razlog zasto se ne trenira bar za sada !!!!!!

Zverko ni sam ni pomislio da sam gubitnik taman posla u onakoj konkurenciji biti medju prva 4 je jednako pobedi ,naravno po mojim sposobnostima i svemu ostalo mogao sam i bolje ali uvek neki MOJ problem i samo MOJ nadam se da cu ga vec jednom prevazici [ trema ] .........

hvala svima na podrsci i na sugestijama jedina steta je sto zivim u srbiji !!!!!!!!

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

ma brate sve ja to znam ali nekako mi je bezveze da stalno budes 4. mozes ti to bolje, jebla te trema i Adam i... i onako nemas sta da izgubis, zar ne...

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Boki legendo, svaka cast!!! Nemoj da se demoralises i krivis sebe! Najbitnije je da ste se dobro zabavili a bolji plasmani ce doci lagano. Ti si vec u samom vrhu i tu nema sta da se diskutuje jer na takvim pozicijama zaista nijanse odredjuju pobednika sto znas bolje nego bilo ko od nas.

Samo napred i nadam se da cemo na nekoj od sledecih trka organizovano doci da ti pojacamo tremu!
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• cvrle
                CBC Senator XXL
                • 11.06.2006
                • 1008
                • Beograd,Banovo brdo

Prva trka je zavrsena i Boki je zavrsio na 4.mestu. Moglo je verovatno biti i trece ali su stvano nijanse odlucivale jer kad se dodje u top 8 svi su oni dobri i svako moze da bude pobednik uz malo srece. Ja sam zadovoljan rezultatom i znam da to moze mnogo bolje, prva je trka pa dok sve to legne na mesto. Dva dana su protekla po meni savrseno, Boki se navozao i uvozao tako da vec na nekoj narednoj ce biti daleko opusteniji. Bilo je i nekih sitnih kvarova ali to ce 206 da pojasni vec sta i kako i da napise neki generalni utisak. A od mene ide ono za sta sam zaduzen pored laprdanja sa strendzerima i vatanja krivine kad ne treba

Malo konkurencije:

011 Racing team:

Konkurencija i mi u driftu i tesnoj borbi, da ne bude da je samo styling:

A uskoro zna se i neki video
                Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Eh, ta Madjarska, ne mo's biti prvi pa to ti je, ili slomljen prst, ili ona Nikolet odvraca paznju, ili gume ili zeznuta krivina, stalno nesto

Salim se, moglo je biti i bolje, ali nije, i to je sasvim ok, fer borba, malo trema, malo natezanje i nervoza oko prigovora na gume, sve pomalo i 4. Mesto. Bice bolje sledeci put. Ipak je sampionat u pitanju gde se sabiraju bodovi na kraju, i pobedjuje onaj ko je konstantno dobar, tako da se do kraja moze stosta desiti. Da, ima malo problema oko tih sporih krivina, ali sta ce covek, ne zna da tera polako pa to ti je, naucice, jos je mlad. Zato ja Jr.-a ucim dok je mlad, covek se vozi u drift taxiju sa 3 godine, ni svoje autice vise ne vozi pravo, samo "driftuva", blenta A i Bokiju bi mogao koju lekciju da odrzi oko drzanja zivaca pod kontrolom, dete kako sedne u auto kao bensedin da proguta A celavi...ja ne znam kako se ne onesvesti.

Kvarovi, nista strasno, par curenja, jaka stvar...sve radi manje-vise ok, svi rade svoj deo price (ja uglavnom s**** i pravim nervozu, ali svakom svoje...), neki drugi 'vataju krivinu i nema ih gde treba kad ih treba, ali i oni su mladi, ima i za njih vremena da se poprave

Postavice Cvrle koji video, i jos pokoju sliku, cekamo sledecu trku.
                  The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

malo natezanje i nervoza oko prigovora na gume
                    daj malo detalja...

Comment

• cvrle
                      CBC Senator XXL
                      • 11.06.2006
                      • 1008
                      • Beograd,Banovo brdo

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Originally posted by zverko
                        malo natezanje i nervoza oko prigovora na gume
                        Pa nekima nije bilo jasno kakve to gume vozimo, gundjali oko toga jer im je licilo na slikove, pa kao to nije u redu, to ne moze, prigovarali sudijama itd. U stvari gume nisu slikovi nista vise nego Toyo R888 koje SVI voze napred, samo sto ih prvi put vide, i nema osnova za bilo kakav prigovor posto se ne radi o trkackom sliku nego DOT i E gumi, znaci drumska guma, odnosno road legal semi slick. Ljudi ne znaju za njih i iz neznanja pricaju, ali i to je dovoljno da napravi nervozu i onda jbg...
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Kakve reakcije je izazvao novi stajling auta? Ovako sad na slikama na stazi izgleda jos bolesnije.
                          To date there has never been a faster car built for the public road and,
                          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• cvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 11.06.2006
                            • 1008
                            • Beograd,Banovo brdo

Sjajne!!! , plus se povecala prodaja naocara za sunce tih dana

Salu na stranu, svidja se ljudima, i uocio sam da su ga dosta slikali,pipkali,zagledali, mozda fali jos koja nalepnica da bi bio trkackiji malo vise ali to se da dopraviti.

Comment

• jevrem
                              CBC Senator XXL
                              • 04.11.2006
                              • 948
                              • Smederevska Palanka
                              • A4 2.0TDI quattro

Ova folija je pun pogodak, auto na ovim slikama deluje extra!
                              Cvrle svaka cast na slikama. Ocekujemo i neki klip.
                              Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                              Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• StudentBGD
                                CBC Senator XXL
                                • 18.12.2007
                                • 1027
                                • Beograd

Cestitke Bokiju i ekipi koja stoji iza njega!

Prema slikama auto vam izgleda ubedljivo najupecatljivije, mozda sam felne da ofarbate u neku "drecavu" boju da naprave veci kontrast.

Boki, menjaj sliku u avataru
                                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

Working...
                                X