Re: Prva trka - HDC Pro 16-17. april,Tokol
Lamela mu je proklizala samo tad u pocetku, posle neko vreme nije,ubrzo onda je pukao dihtung vode pozadi na dekli te je cureo antifriz direktno po zvonu menjaca i samom spoju sa motorom, moguci zakljucak da je curkalo tu i ranije malo te masnoca antifriza dolazila u kontakt sa lamelom, a mozda je samo trebala tehnika da dodje u simbiozu sa vozacem
I za nas je Bojan pobednik, uvek
, pravila recimo kazu i na brifingu je izricito napomenuto da se zeli bliska borba, ali i da se najveci broj bodova dobija identicnim pracenjem putanje prvog vozaca, te identicnim prebacivanjem i sto blizom voznjom ali nije obavezno,preticanje zabranjeno, rucna u prvoj krivini zabranjena itd. U prvoj voznji Bojan mu je bio blizu, identicno se prebacivao i u poslednjoj krivini je ovaj pobegao vidno. U drugoj voznji Geza ima vecu distancu iza Bojana, identicno se prebacuje, i sustize ga na poslednjoj krivini, stim sto Bojan pred kraj bezi i brani se, doduse ne na prvi pogled vidljivo ali se odbranio.
U ovakvim situacijama ja da sam sudija bi vagao 50/50 i ponovio borbu jer je stvarno bilo tesno. Mozda iz njihovog ugla sa vrha tribina to nije izgledalo ovako.U svakom slucaju ima sledeca trka pa ce se vec videti ko kosi a ko vodu nosi,Bojanu lezi Mariapocs, poznata konfiguracija ali u svakom slucaju mislim da ce ih podaviti sa dimom
Lamela mu je proklizala samo tad u pocetku, posle neko vreme nije,ubrzo onda je pukao dihtung vode pozadi na dekli te je cureo antifriz direktno po zvonu menjaca i samom spoju sa motorom, moguci zakljucak da je curkalo tu i ranije malo te masnoca antifriza dolazila u kontakt sa lamelom, a mozda je samo trebala tehnika da dodje u simbiozu sa vozacem

I za nas je Bojan pobednik, uvek

U ovakvim situacijama ja da sam sudija bi vagao 50/50 i ponovio borbu jer je stvarno bilo tesno. Mozda iz njihovog ugla sa vrha tribina to nije izgledalo ovako.U svakom slucaju ima sledeca trka pa ce se vec videti ko kosi a ko vodu nosi,Bojanu lezi Mariapocs, poznata konfiguracija ali u svakom slucaju mislim da ce ih podaviti sa dimom

Comment