pao je prvi drift sa 3.5 ,,auto je zavrsen,,,neznam sta da vam kazem ide dobro ali stvarno dobro pogotovo na srednjim obrtajima,,hvala za podrsku svo ovo vreme HVALA HVALA I 100 PUTA HVALA,,,i da se zahvalim BOSKETU I BMW BATI koji su za ovo dali i vise nego sto su mogli HVALA i njima i nadamse da cu im vratiti bar jednim peharom iz inostranstva ako ne ove godine onda dogodine boze zdravlja da uvelichamo nas klub 011racingteam .
netreba prelaziti 5000 uopste vozio sam vecheras acu i cocola ,,,nije verovao da krecem drugom i to sa potpisom dobrim potpisom ide ozbiljno za tu konjazu videcemo u nedelju na huji trening boze zdravlja ako nebude guzve od kartingasa
sutra u kasnim popodnevnim satima oko 18h recimo ne ranije na karting stazi ada huja negarantujem jer jos uvek nisam nasao gume za trening ali nadamse da hocu ,,,a ko moze i ko zna nekog kobi mi pomogao nekako za gume za put u madjarsu neka mi se javi jer stvarno namam koga za gume a para nemam da kupim treba mi osam novih guma 205/50 r15 ,,zato jer ako bog da da udjem medje 32 onda ostajem i u nedelju da vozim znachi treba mi guma da ne razmisljam ...
auto stvarno ima snage driftuje poprilichno lako u trecoj na manjim obrtajima,,,
trebajumi gume pothitno posalji mi mail kako da dodjem do tih gume to jest do tebe pa da mi das te gume a moze i na huji da se nadjemo da se i malo vozis samnom posto ja mogu da vozim auto otprilike uvek na stazi
Comment