Samo napred, napravite azdahu od njega
Sampion drifta!
Collapse
X
-
pao je prvi drift sa 3.5 ,,auto je zavrsen,,,neznam sta da vam kazem ide dobro ali stvarno dobro pogotovo na srednjim obrtajima,,hvala za podrsku svo ovo vreme HVALA HVALA I 100 PUTA HVALA,,,i da se zahvalim BOSKETU I BMW BATI koji su za ovo dali i vise nego sto su mogli HVALA i njima i nadamse da cu im vratiti bar jednim peharom iz inostranstva ako ne ove godine onda dogodine boze zdravlja da uvelichamo nas klub 011racingteam .
hvala ljudi jos jednom
cvrle drift trening boze zdravlja za vikend
nebojsa bio si u pravu kako ide
Comment
-
-
Bas mi drago

Pogotovu bi trebalo da ti sada bude lakse jer ne moras uvek da lupas zvake i da ga drzis u crvenom u dugim zavojima.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
sutra u kasnim popodnevnim satima oko 18h recimo ne ranije na karting stazi ada huja negarantujem jer jos uvek nisam nasao gume za trening ali nadamse da hocu ,,,a ko moze i ko zna nekog kobi mi pomogao nekako za gume za put u madjarsu neka mi se javi jer stvarno namam koga za gume a para nemam da kupim treba mi osam novih guma 205/50 r15 ,,zato jer ako bog da da udjem medje 32 onda ostajem i u nedelju da vozim znachi treba mi guma da ne razmisljam ...
hvala unapred
Comment
-
-
-
auto stvarno ima snage driftuje poprilichno lako u trecoj na manjim obrtajima,,,
trebajumi gume pothitno posalji mi mail kako da dodjem do tih gume to jest do tebe pa da mi das te gume a moze i na huji da se nadjemo da se i malo vozis samnom posto ja mogu da vozim auto otprilike uvek na stazi
bojan325@hotmail.com
Comment
-
-
AUUUU ovaj batica je objasnio neke stvari
sory za off
bojane video sam te uzivo i ovo na snimku izgleda brooka dobro ali nije ni deseti deo gledati te uzivo
a sa jachom mashinom ce tek da bude igranka, pusti na forum kad si tamo, pa da svrnem poz i srecno sa gumama ja nazalost nemam 15"Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-

Comment