sampion drifta pobedio opet u kragujevcu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bojan335
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2007
    • 332

sampion drifta pobedio opet u kragujevcu

u subotu 7.6.2007

jos jedna moja pobeda
    bilo je lepo malo manje takmichara ali se vozilo ceo dan

spremamo se za madjarsku 23.09
  • gille
    CBC Senator XXL
    • 24.09.2006
    • 593
    • Belgrado

Gledao! Lep doma?i za ostale u?esnike, profesorska vožnja. Jel' imaš ti nešto japanske krvi Sve najbolje u HU!

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Bio i gledao drift...svaka cast!
      Lepo je driftovao i decko sa kabriom...
      Power of dreams !!!

Comment

• Bojan335
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2007
        • 332

svi su bili dobri na svoj nachin i sto je naj bitnije svi se popravljuju na bolje

samo ima jedna losa vest u septembru nece biti ade huje 99% bilo malih problema izmedju mog mehanichara BATE i SALETA organizatora ,,

nema veze nadamse da cu ja nastaviti da vozim u inostranstvu i ovde kod nas jer bice valjda jos njih koji ce moci da organizuju drift na ovim prostorima a to je nadamse cannonBall ekipa cela i ljudi koji su organizovali 402 street race ,,

IDEMO DALJE

BOOST dovedi tvoje drugare da napravimo pravo medjunarodno druzenje

pozdrav od bokija

Comment

• cvrle
          CBC Senator XXL
          • 11.06.2006
          • 1008
          • Beograd,Banovo brdo

Takodje bio i gledao,doduse vise kroz objektiv kamere nego uzivo al dobro,bilo je lepo druzenje (veliki pozdrav za honda klub) . Malo mi je tesko da iskomentarisem kvalitet voznje jer posle Madjarske kad vidim ovako nesto, nemogu da procenim jer mi sve deluje nekako malo i sporo.Boki je odvozao kako se i ocekivalo od njega,bezveze da ga hvalim kad svi znamo da je najbolji,Mirko sa plavim kabriom je sve bolji i bolji,radi na autu i na voznji sto se itekako primecuje, Sale (crni BMW) mi malo divlja mada se i on popravlja, i vidim ima volju da se takmici,i novi momak na drift sceni Milos "Flip" sa BMW karavanom je imao debi i odusevio me voznjom s obzirom da mu je prvi put.
          Trebalo bi malo vise poraditi na masovnosti takmicara i samim tim ce biti i bolji kvalitet vozaca i imace razlog da napreduju.Nije to toliko skupo,svakako jeftinije od kruznih,brtskih i reli trka a i treba znanja za voznju,i vrlo je atraktivno za gledanje.Trebalo bi ozbiljno razmisliti o formiranju Drift asocijacije u Srbiji i sve podici na jedan visi nivo, pored 4-5 aerodroma i par karting staza mislim da imamo potencijal da organizujemo cak i Evropska takmicenja.
          Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• cvrle
            CBC Senator XXL
            • 11.06.2006
            • 1008
            • Beograd,Banovo brdo

Evo i jedan kratki spot,brzinski odradjen dok su jos svezi utisci...

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

bio... vido... ni ja bokija necu da hvalim posto bi stvarno bilo suvisno. samo sam hteo da kazem da je gradu kao sto je KG ovako nesto bilo preko potrebno. Steta sto nije bilo vise drift takmicara , kapiram da bi boki jos atraktivnije vozio ali nema veze, bitno je da je vozio za publiku i od nje iznudio ovacije i gromke e.
              poz
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• dare156
                CBC Senator
                • 07.03.2007
                • 282
                • Beograd

Boki, upisi lokaciju radi lakse komunikacije. Cuo sam za tvoje voznje odavno Interesuje me mnogo informacija o driftu pa bih voleo da otvoris mozda ovde neku stranicu i malo ljudima pomognes u cilju poboljsanja kvaliteta i popularizacije ovog sporta, a sto je najbitnije bez ugrozavanja bezbednosti na nasim ulicama. Sve najbolje na takmicenju. Pozz

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Nema potrebe da pored ovoliko moderatora i drugi clanovi pokusavaju da obavljaju njihov posao opominjanjem za popunjavanje lokacije i slicno.

Hvala.
                  The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Bojan335
                    CBC Senator XXL
                    • 01.05.2007
                    • 332

moja lokacija je prva poprechke desno pa onda poprechke levo ,,,,

salim se nerazum se ja u komp. nista a kamoli u net i forum pravila mene su drugi registrovali drugi mi otvaraju teme i sve sto treba ,,tako da stvarno pises moderatorima sta ti treba o meni i sta treba da otvore njima je sve dopusteno u moje ime HVALA

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

jedan je DRIFTKING i to zna se odakle....lokacija kao ni avatar nisu potrebni...
                      poz

Comment

• dare156
                        CBC Senator
                        • 07.03.2007
                        • 282
                        • Beograd

Originally posted by 206
                        Nema potrebe da pored ovoliko moderatora i drugi clanovi pokusavaju da obavljaju njihov posao opominjanjem za popunjavanje lokacije i slicno.
                        Hvala.
                        Najmanje sto zelim je da obavljam posao moderatora niti me to interesuje u zivotu, a ako trazim od nekog da upise lokaciju onda trazim iz odredjenog razloga (ne zelim da ih navodim) pre svega zbog sebe i ne vidim problem, ako to vec nekome smeta onda je to druga stvar.

Popularizacija drifta u nasoj zemlji raste neverovatnom brzinom i npr. sam razmisljao da gledam bojana kako trenira, ili vise detalja o njegovom vozilu, koliko para treba za solidan auto za drift, koliko treba vremena da se nauci solidno voziti, gde moze da se vezba, kad je sledece takmicenje kod nas, koji su jos vozaci koji su dobri kod nas, dali su pogodna i vozila 4x4. Toliko za sad. Unapred hvala na odgovorima.

Comment

• cvrle
                          CBC Senator XXL
                          • 11.06.2006
                          • 1008
                          • Beograd,Banovo brdo

Popularizacija drifta u nasoj zemlji bas i ne raste kako kazes neverovatnom brzinom,mozda na papiru i na forumima deluje tako ali u stvarnosti nije. Ima jako malo vozaca,svega desetak i od toga je pola manje vise neaktivno i neshvata to ozbiljno nego cisto rekreativno,sem par njih koje znam. Bojan jeste najbolji ali koliko vidim niko se i netrudi da ga pobedi,sem mozda jednog ili dvoje njih. Vode se ljudi logikom necu da se takmicim kad je Bojan najbolji i kad stalno pobedjuje. .Pa zar nije cilj svakog takmicenja da neko bude bolji od nekog,treba trenirati,spremati auto i onda se skoncentrisati i odvozati trku. Sta da kazu onih 10 jugica koji su uvek poslednji na kruznim trkama,necemo posto je Borkovic prvak,mislim stvarno.

Sto se takmicenja tice to je tek druga prica,ima ih 3-4 godisnje u Srbiji, u sklopu TS manifestacija, obicno na karting stazi Ada huja, mada evo ove godine se prosirilo i na Kulu,Kragujevac a boze zdravlja da se prosiri i jos negde,sledece je valjda sredinom septembra na Adi huji. Ima ih dosta i u regionu,Madjarska,Bugarska,Hrvatska pa se i tamo moze oprobati i voziti mada je tamo konkurencija mnooogo jaca.

U zavisnosti sa kojim kolima bi driftovao zavisi ti i cena istih,normalno.Najrasprostranjenije su BMW trojke kockice,najrasprostranjenije i najjeftinije za budzenje, posle idu novije trojke pa dalje Nissani,Toyote i sl. Bitno je da je zadnja vuca i da je motor jak sa velikim obrtnim momentom.Imas sve to po internetu malo pretrazi i sve se lepo nauci za pocetak,posle samo lova,auto,vezba i pun gas...

Sve u svemu kod nas je jos u povoju i sto se vise ljudi bude intersovalo za takmicenja bice i vise driftera, takmicenja ce biti organizovanija i masovnija i popravice se kvalitet drifta.

Malo sam se raspisao,dosadno mi na poslu, nadam se da sam ti malo pomogao...

Comment

• Bojan335
                            CBC Senator XXL
                            • 01.05.2007
                            • 332

Originally posted by dare156
                            Originally posted by 206
                            Hvala.
                            Najmanje sto zelim je da obavljam posao moderatora niti me to interesuje u zivotu, a ako trazim od nekog da upise lokaciju onda trazim iz odredjenog razloga (ne zelim da ih navodim) pre svega zbog sebe i ne vidim problem, ako to vec nekome smeta onda je to druga stvar.

Popularizacija drifta u nasoj zemlji raste neverovatnom brzinom i npr. sam razmisljao da gledam bojana kako trenira, ili vise detalja o njegovom vozilu, koliko para treba za solidan auto za drift, koliko treba vremena da se nauci solidno voziti, gde moze da se vezba, kad je sledece takmicenje kod nas, koji su jos vozaci koji su dobri kod nas, dali su pogodna i vozila 4x4. Toliko za sad. Unapred hvala na odgovorima.
                            DARE sve sto te zanima u vezi drifta i automobila nije problem chak i ako si za to da ti pomognem okop voznje nije problem pomogao sam mnogima pocicu i tebi ja sam sasvim opusten i ne drzim do sebe nista tako da znas nisam uopste uobrazen ni najmanje .Poslacuti moj mob. na p.m pa me okreni kad hoces u toku dana da se sve izdogovaramo i da me pitas sta god ti treba i auto ako ti treba da ti napravim nije problem ima vec jedan spreman sa sampionskim motorom koji je sve moje medalje zasluzio i odradio poso bez i jedne jedine greske . To sto si napisao da me gledas kad treniram nema od toga nista gledanjem nista nemoze da se nauchi bas nista moras sedeti u kolima i gledati rad nogu i ruku pa tek onda da ides dalje ,,naj bitnije je da znas kochiti levom nogom i da se ne svadjas sa volanom {veverice po volanu da ne juris} .Da ti ne pisem vise polsacuti moj mob. sad

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

Originally posted by Bojan325
                              ,,naj bitnije je da znas kochiti levom nogom i da se ne svadjas sa volanom {veverice po volanu da ne juris} .Da ti ne pisem vise polsacuti moj mob. sad

kakav si ti lik ...

Comment

Working...
                              X