@driftking: a kad si ti planiro to zezanje? Kapiram da bi naj bolje bilo tamo pocetkom septembra kad malo prodju ove vrucincine mada kako je krenulo... a i uglavnom su svi tada u BGD, vratili se sa odmora i to...
Nije losa ideja ai dobro dodje svima koji bi da treniraju malo,neki da probaju sa svojim kolima ako vec nisu,ipak je staza staza a parkinzi su parkinzi,bilo bi bi dobro da recimo ucestvuje jedno 25-30 ljudi,vozaca naravno,pa recimo uzeti 4 sata,to je otprilike svako u proseku po 10-ak minuta voznje,ako je sam na stazi,a ako je po dvoje onda je duplo vremena i tako.Dobro je sto ce Boki da bude tu za sve savete i da pomogne svima da sto bolje savladaju tehniku i da ispravlja greske (one veverice i ostalo). Ja sam za svakako , imao auto za drift ili nemao svejedno ucestvujem,eto pomagacu daretu za rostilj i spremanje,nece da se ljuti,a mora neko i da zabelezi to sas video snimci .
P.S. Mozda neki datum nebi bilo lose da se predlozi pa da idemo ka tome...
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
moze komso sve sto kazes ali ovaj put da snimas iz auta. zadeni noge za sediste i visi malo na prozoru pa tako iskreiraj nesto. vidim imas smisla za kadar, mirna ti ruka... steta da se ne iskoristi do maximuma, evo ja cu ti pomoci sa jos jednom kamerom i eventualno foto aparatom.
ja 2.9 imam drift race u sloveniji dobio sam poziv pa moze posle toga mada bi ja pre toga da se druzimo, a ujedno i da treniram, pomognem vama i tako to. ja bi krajem augusta
JA idem u petak u crnu goru da radim sa flipom parket i vracam se tamo 4 ili 5 augusta i eto mozemo do desetog da napravimo taj skup ako mogu ostali tada meni sve jedno ,,eto nek ostane otvoreno pitanje do tad moze
Komso nista se nesekiraj,napravio sam ja i neke stalke da se zakaci kamera unutra u kolima,kod bokija ima i rol bar pa je i lakse,uvek moze i iz ruke,mada ne bi se bas sa svakim ni okretao po stazi ,lako mi sa Bokijem,ni negledam gde vozi samo zevam u kameru i gledam da bude dobar snimak,dobro,posle malo bude muka,al nema veze.Treba samo da kazemo vlasniku Ade Huje da ne kosi travu oko staze za taj dan,imace besplatno kosenje ,salim se malo...
E da ja sam na moru od 20.8 pa do 10.9,znacu jedno dvadeset dana,mozda manje,ali nema veze,kad god da se organizuje imate moju podrsku (poslacu sestru kao predstavnika ) .Mada i ja mislim da bi bilo bolje tamo kad prodju guzve i odmori u septembru.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
pa sa bokijem sam i mislio da se vozas... negooo ajde onda ovako neka bude ili prva polovina avgusta ili prva polovina septembra, sta mislite...
boki ide da privredjuje malo pa kad se vrne mozemo onda da pravimo tuning-styling-drifting-rostilj...
moze kad se boze zdravlja vratim iz slovenije ,,ali chek da se oglasi jos neko da ne ispadne da se samo mi nas troje chetvoro dogovara u vezi termina ja bi da nas bude bar dvadesetak ako je to moguce ,,10kg rostilja ,,uf voda mi ide na usta posle dva sata voznje pojo bi pola praseta omanjeg od 30kg,,salim se
ja se naj manje pitam kad cemo ja sam tu domaci ,,i jos naj bitnija stvar to nesme biti sreda petak subota i nedelja koliko ja znam ma da cu to jos do tada proveriti jer tada kartingasi najvise treniraju a ipak je to karting staza pa moramo malo vise njih da postujemo
Comment