E sad cu i majku i oca i babu i dedu i tektku iz Novog Sada i..........................
BRATE STO SVI MENE CIMATE opasno se drogirate opet ste krenuli da se zagrevate za Vrbas samo da se ne pregrejete to je problem
A sto se tice Huje tu je jasna stvar, nisam vozio nikad stazu i NE ZNAM JE nije me blam to kazem, namam gume i uostalom i auto za takvu stazu!!!!!!!!!!
Po gardu nikako da vas vidim relly vozaci!
Sacekaj te Vrbas i opustite se
Nisam ni ja nikada vozio stazu na Huji, prvi put cu je voziti cim uplatimo za neki vikend, a ni mene nije sramota da to kazem jer znam da ces prati saxa! Brate salim se malo sa tobom, sta se bunis.... realno opracete me svi u Vrbasu pa moram malo da se zezam! Ja se uvek slatko nasmejem i podigne mi se raspolozenje kad su ovakve zezancije u pitanju, a to je ipak najbitnije, zar ne?!
p.s. sta ti je toliko tesko da operes tako mali auto, jos ce i skijash da pere stakla!
Shonsy nije problem u tebi vec u ostalim koji misle da znaju da voze a nigde ih nema. Ali ne bitno onaj ko treba razumece onaj ko ne treba nece.
Prema tome peglaj dalje sa pripremom i uzivaj... Vidimo se i pre Vrbasa tako da ne OFFUJemo U ovoj temi............
Comment