VRBAS 2008 - WARM UP!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Saabo
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1724
    • Vrbas
    • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Drugog dana je ispravljen propust... no neki seljani su odneli znakove pa su neki i prolazili
    SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• HEMI 426
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2005
      • 1833
      • Novi Sad -United States of Liman

Pala mi je na pamet ideja da se Vrbas 2008 preimenuje u ...

... Wrooooooooombas 2008

Comment

• Saabo
        Moderator
        • 29.09.2004
        • 1724
        • Vrbas

Losu su ti ideje ko sto lose igras kanter
        p.s. sorry morao sam
        SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• HEMI 426
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2005
          • 1833
          • Novi Sad -United States of Liman

aha...dobro...od sad te koljem, izgleda da hed nije dovoljno ubedljiv...

Comment

• Saabo
            Moderator
            • 29.09.2004
            • 1724
            • Vrbas

bolje hed, jer sam ucio od homera...

Comment

• Johnny B lude
              CBC Senator XXL
              • 06.04.2007
              • 463
              • Beograd

Alo bre, bez offa, tj. kantera...

btw, opasno je zezanje bilo prosle godine, a to je i svrha!!!
              Sto se tice "trudnog Bokija" (Boki polo), njemu skidam kapu i stvarno je ispao lik do kraja , jedini lik koji je sa, evidentno, slabijom masinom stajao na crtu svakome i uvek

Sve u svemu, svi zele skalp HCS-a ove godine, Vrbas je idealna prilika za to, ALI... HCS ce OPET biti pobednik tu nema greske!!! A znam i zasto

Sprem'te se, sprem'te...
              ... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...

www.hondaclub.co.rs

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

Ne znam bas...bice i brzih Alfi ove godine, ****no brzih...

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

bice alfi ako uspeju da se dokotrljaju do vrbasa a posto je sve ravno nigde nizbrdice... teska epizoda.
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

Originally posted by killaz
                    Shonsy propushtash bitan momenat. Ima 6 (slovima ŠEST) klasa:

FWD Atmo
                    RWD Atmo
                    4WD Atmo
                    FWD Nadpunjenje
                    RWD Nadpunjenje
                    4WD Nadpunjenje

Zamisli da ti u klasi od 1.6 kao shto ti navodish, stane Delta 1.6T 4x4 koja bi te na 201m sastavila sa zhivotom. Sad malo bolje i jasnije? Generalno bi bilo koji 4x4 bio u nevidjenoj prednosti u odnosu na ostale jer se ipak radi o "samo" 201m.
                    Ja niti sam glup niti mi trebaju takva tvoja objasnjenja jer govoris isto sto sam rekao i ja, samo si dodao da ima 6 grupa, tj tri bez i sa nadpunjenjem. Prvo nisam ni postavio glupo pitanje pa da se prema meni odnosis kao prema debilu tako sto govoris: " 6 (citaj SEST)" ili : "Sad malo bolje i jasnije?" Sve si to napisao, a nisi pomogao nista. Jesi u smislu podele izmedju turbasa i atmosferaca ali opet mi je isti djavo... docice neko sa 2.0 16V u jugu i satsavice nas! Ali dobro, opet kazem, nije to toliko ni bitno, ako se ide zbog druzenja i lepo provedenog vremena...a da se ide zbog trka i nagrada, naravno da bi bilo veoma bitno!

Comment

• X9
                      CBC Senator XXL
                      • 28.06.2005
                      • 3179
                      • Wien-Sabac
                      • RX-8 i X-9

vrbas je manifestacija koja je vise drustvenog karaktera nego takmicharskog...tako da mi je apsolutno ne bitno da li pored mene stao tricikl sa pogonom iz Enterprise-a ili pogonom na Nike patike
                      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Uros Piperski
                        CBC Senator XXL
                        • 31.01.2005
                        • 2978
                        • Beograd

Originally posted by shonsy
                        Ja niti sam glup niti mi trebaju takva tvoja objasnjenja jer govoris isto sto sam rekao i ja, samo si dodao da ima 6 grupa, tj tri bez i sa nadpunjenjem. Prvo nisam ni postavio glupo pitanje pa da se prema meni odnosis kao prema debilu tako sto govoris: " 6 (citaj SEST)" ili : "Sad malo bolje i jasnije?" Sve si to napisao, a nisi pomogao nista. Jesi u smislu podele izmedju turbasa i atmosferaca ali opet mi je isti djavo... docice neko sa 2.0 16V u jugu i satsavice nas! Ali dobro, opet kazem, nije to toliko ni bitno, ako se ide zbog druzenja i lepo provedenog vremena...a da se ide zbog trka i nagrada, naravno da bi bilo veoma bitno!
                        Pa u cemu je problem? On i treba da vas sastavi jer je ulozio PUNO PARA, PUNO VREMENA i nesto ili PUNO ZNANJA u taj projekat. Zasto mislis da ne treba da te sastavi kad si ti samo kupio kola i seo za volan?

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• CLD
                          CBC Senator XXL
                          • 08.02.2005
                          • 1225
                          • Belgija - ranije Luna-Chico

a, sve bi bilo jasnije da si uzeo i procitao temu vezano za Vrbas, jel je sve izbistrito u njoj o tome, a ne da ti sad to neko sve opet nanovo prica.

Svakom novom clanu koji nije bio na Cannonu za vreme Vrbasa treba sad posebno da se pise jedno te isto.

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Pa neka me sastavi radjeni 1.2, 1.3, 1.4, 1.5 ili 1.6, a ne veci motor. Nije on napravio od 1.6 motora 2.0 vec je isto kupio gotov motor, samo sto ga je upakovao pa tek onda seo da vozi. Ma ljudi, potpuno nebitno, kazem, zanimljivije bi bilo da postoji i podela po kubikazi (kao sto je i bila, nisam to ja izmislio) ali nema veze, bitno je da se lepo provedemo!

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Shonsy sta se ti brines kao da ces da osvojis nagradu Ne vidim zasto klase moraju bas po tebi da se prilagode da bi ti dobio trku..ne razumem
                              Videces da nije sve tako kao sto izgleda Svako svakog moze da dobije pa i ti juga od 2.0 A ako on pobedi i zasluzio je jer ima brzi auto i vise se potrudio da napravi nesto zanimljivo. Uostalom totalno ne bitno kao kad smo se ono vece svi trkali...totalno ne bitno, vazno je da se brzo vozimo.
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

pa jbt eMe pokopa me sad skroz! svo vreme se trudim da postignem nesto u svoju korist, a ti tako... E bre...gde ce ovaj svet?! Pravo da vam kazem jedva cekam, toliko ste mi preneli te pozitivne atmosfere sa tih slika i tekstova da sam odusevljen! Evo...resio sam, ima da se dovezem skuterom i da uzivam, a ne da se nerviram sto gubim trke!

Comment

Working...
                                X