Ako me VTS dobije ja cu odmah tamo da ga pojedem
Ali ja necu da se trkam sa tobom!!! Moze neko drugi da vozi tvoj auto ali pod uslovom da ne koci pored mene
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
resicemo problem - necu kociti uopste! Samo motorom pa dok ne stanem! Salu na stranu, sredjujem to ovih dana, tako da ces moci slobodno da budes pored mene, tj. iiizaaa mene!
Vrlo rado cu voziti iza tebe,nije fora da ti odma ubijem svaku nadu za pobedom
Ma nema veze i ako neresis samo mi reci to pre trke da bih ja znao kako da se ponasam,ako resis to onda cemo malo da se igramo,a ako neresis da te odmah u startu oduvam pa ti posle koci kako god hoces
Nije valjda da ste poceli da se ostrite, pa kako ste krenuli napravicete avione do Vrbasa, ostavite malo prostora za nas obicne vozace da i mi nesto napravimo, ,
Pa ti ces izgleda biti jedini koji ces praviti nesto,mi smo svi manje vise fabrika ,a ti jbga ipak nesto moras uraditi kad vozis VW-a
Napakuj to sta planiras i ubaci nitro,valjda tako neces biti poslednji
A kad je Vrbas beshe?
Ja ocu pakujem al mislim da nece biti gotovo do jeseni minimum.Al nema veze dracu vas sa corradom i to sa skinutim plinom.Ugasili ste ga kad krene shpera da vrti
A kad je Vrbas beshe?
Ja ocu pakujem al mislim da nece biti gotovo do jeseni minimum.Al nema veze dracu vas sa corradom i to sa skinutim plinom.Ugasili ste ga kad krene shpera da vrti
Comment