ADA HUJA TRENING DAY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

aaaaaaaaa, sad bi se ujeo za guzicu sto mi je riknuo auto
    zbog svih vas vrtiguza, a i zbog Bokija i njegovih saveta

moze li ko, od onih koji su gledali moje proslonedeljne pokusaje drifta da uporedi sa nekim od juce, bar da znam gde se nalazim sa svojim neznanjem

da napomenem, mene su prosle nedelje ubile prednje gume zbog izrazenog understeeringa

a kakva sve zbivanja se spremaju u Boru?
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• cvrle
      CBC Senator XXL
      • 11.06.2006
      • 1008
      • Beograd,Banovo brdo

Ih Komso ljuljam se ko brod jer si video, sta ocekivati od amortizera koji su vocni mocni uljni, prva ugradnja 1985. ,tako da su zreli za zamenu svakako, docice i oni uskoro na red, a onda ce se i voznja popraviti verovatno...
      Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

tebi cvrle kad naglo startujes zadnji trap skace kao koza
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

e to, nisam mislio na ljuljanje nego kako ti skace tocak covece nema opste kontak sa podlogom. prazni ti amorti skroz. ako nista drugo napuni ih jedanput pa posle ces lako da namunjis neke skupe. ovako nije bas zdravo i sigurno za voziti pogotovo ako je auto jak pa te tera da ga cepas.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• cvrle
            CBC Senator XXL
            • 11.06.2006
            • 1008
            • Beograd,Banovo brdo

Namunjicemo nesto uskoro, hvala na savetima, znaci mi jer ja iz kola to recimo nevidim, samo osecam ljuljanje...
            Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Originally posted by Bojan335

HVALA AKO TAKO MISLIS

HVALA
              Nema potrebe da se lazemo jer je sve vidjeno i nema potrebe da se ne misli tako

Oce li neko okaciti snimak tog famoznog kruga kad je Bojan sa v8 palio gume sve vreme trajanja kruga!?
              Ja sam pojeo sebi bulju sto nisam snimao taj krug
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

ja nisam video ni kad je vozio V8, tako da bi mi snimak puno znacio

u stvari, mozda i jesam video, ali nisam provalio da je Boki za volanom

Comment

• Vocko
                  CBC Senator XXL
                  • 25.04.2005
                  • 4556
                  • nBGd

Originally posted by cvrle
                  ...vocni mocni...
                  Sta ja ?

on topic - Boki svaka cast, videlo se zasto si "die best", onaj Nissan bez haube ide brutalno, umalo se nisam slogirao
                  @hachi; @cvrle - momci samo napred, lepo ste poceli

Comment

• skyline
                    CBC Senator XXL
                    • 31.07.2007
                    • 3149
                    • Cacak

a kako da kontaktiram nekoga da pitam sta je sve radjeno na tom SX-u

Comment

• Misko M
                      CBC Senator XXL
                      • 17.03.2007
                      • 652
                      • BG Vozdovac

Originally posted by skyline
                      ja nisam video ni kad je vozio V8, tako da bi mi snimak puno znacio

u stvari, mozda i jesam video, ali nisam provalio da je Boki za volanom

...ako nisi provalio da je Boki za volanom mozes oma da se obesis !!!

Comment

• skyline
                        CBC Senator XXL
                        • 31.07.2007
                        • 3149
                        • Cacak

sad kad premotam film, znam da sam tokom jedne voznje rekao da je Petosevic opasna konkurencija Bokiju i da sam se kasnije cudio sta mu se desava, kad je malopre onako vozio

Comment

• Misko M
                          CBC Senator XXL
                          • 17.03.2007
                          • 652
                          • BG Vozdovac

to ti pricam, ako je driftovala onda je boki za volanom, ako se vozi po stazi onda je petosevic za volanom !

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

bogme, bilo je i pored staze
                            imam snimak poljoprivrednih radova na drugoj krivini

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Boki nikad nije pored staze...sem namerno malo da digne prasinu
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• TOKYO
                                CBC Senator XXL
                                • 17.07.2006
                                • 1696
                                • Beograd- NBGD

To je najace kad namerno kaci prasinu zadnjim tockovima,pogotovo na startno-ciljnom pravcu!

Petosevic je umalo popasao ogradu sa desne strane..., iskreno..., ne znam da li to covek radi iz duse ili radi kao reklamu???

Ako je ovo drugo onda`k ne bi da ga komentarisem!

Elem...

@cvrle

Hebo si mu kevu sa kosacicom, gorivo smrdi u kabini, napolju me spucalo sunce a jos kad je tvoja kozica krenula da skakuce po stazi...., umalo nisam izrdrigao onu "pojacanu" pljesku. . .

Sa obziron na drifterski staz koji imas stvarno je OK, da si me jos malo vise slusao sa zvakiranjem kvacila i brzom kontrom to bi bilo jos daleko,daleko bolje!!!!

Ali ono sto ja najvise cenim je trud! Samo napred.....

P.S
                                Zeleo bih da napisem jednu recenicu nekim "drifterima" sa tribina (koje sam nacuo), da se spuste malo na stazu i probaju sami da driftuju, posto im se jezik dosta vukao po stazi, sad bi trebalo i malo gume da im se vuku, pa da vidimo ko sta ume??
                                MY ex RWD Alfa
                                Drift & Donuts & Track

Comment

Working...
                                X