uh koliko me je mucila turbo rupa
uletim u krivinu, on se ugusi, a onda muke sa saltanjem u prvu, krciiii
zao mi bilo menjaca
i mucile me prednje gume
ja da ga volanom nateran da se zanese, on ode preko nosa, a onda cimaj rucnu, saltaj u prvu, pa cepaj gas
ja da ga malo isporvociram da se zabaci, on opet preko nosa
da nije bilo toliko fucking understeer-a, bilo bi tu puno vise drifta
sta ja znam, meni je u autu delovalo dosta brzo i mogao sam mnogo vise drifta da uradim, da su me slusale prednje gume
nemam filmic i ocajnicki tragam za jednim
a sto se 18-og tice, probacu da dodjem, ako me ne zeznu neke obaveze, mada 2 vikenda cacak-beograd.... hmmm, malo skupo
a sto se guma tice, iako nabavim neke, mogu najvise povesti 2, mozda 3 u autu
poludeo sam
ortak skinuo sa passata 4 relativno istrosene 205/55 R16 i ostavio vulkanizeru
jbt, tacno moja dimenzija
moracu da ga vatam za one klempave usi i da ga vodim kod vulkanizera da uzme nazad svoje stare gume, i da ih meni
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
1. Bojan- sa 335
2. Flip - sa 335
3. Mirko Fabri sa novim autom-2.5 24v
4. Petosevic - sa 4.4 V8
5. Nesa - AE86
6. Cvrle- AE86-( zvani still kosacica )
7. Skyline - ( ce se potrudim da dodjem )
eto, nece se samo tebi smejati, al boli me du**, dolazim da se zezam i da se upoznam sa sideway ekipom
nadam se da sad necu prepaliti prednje gume kao na skupu, jer sam zbog njih nenormalno understeer-ovao
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
ja ne znam kako se zove moj stil
verovatno free style, obzirom da sam se jednom okrenuo na stazi, ali sam to u Tokyo stilu preveo u donut i to u istoj krivini, 2 puta sam se zaneo previse i posto mi je to bilo trece gubljenje kontrole ispred Civic koji je isao iza mene, prebacio sam u kosilica mod i pustio momka da prodje i jednom sam se u drugoj krivini bavio zemljanim radovima, ali samo zadnjim tockovima
Opusteno samo , dobra je stvar sto tek na stazi mozes bez grca da probas sta i kako funkcionise, koje greske se prave sto si i video. Jedno je parking i ulicna voznja a drugo teranje (drift) na stazi. Boki je ne jednom nego sto puta rekao da ce sesti sa svakim u kola na stazi i pokazati mu gde gresi i kako da poboljsa tehniku voznje a samim tim i trajanje drifta. Tako da je ovo prilika da se istrenira ljudski.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Cvrle, dodji u Cacak da vezbas, asfalt je nenormalno klizav
neretko se desi da imam ostar start, a da iza mene ostane trag guma u duzini od 40, 50, 60, 100 metara
a sto se tice staze kao staze, stvarno je vrhunska stvar i vrhusnki dozivljaj
gume sto novije i sto mekanije, mada i sa njima nije bas najsjajnije
kada startujes na asfaltu ostane samo bledi trag od gume, koji se obrise nakon 10 minuta saobracaja
ultragladak sa slojem prasine preko
u raskrsnci u prvoj cim dohvatim turbinu, vec se bocno krecem
Comment