cuo sam i ja dosta sa tribina kad je cvrle prvi put vozio...
ja sam bio na tribinama gledao, osetis neki bedak posle toga...
niko ne ceni trud tj. cast izuzecima...
mogu da zamislim kakve su reakcije bile za mene
ja sam se bukvalno u svakoj krivini zavrteo...
ali s' obzirom da nam je bio prvi put... najjaci smo
cuo sam i ja dosta sa tribina kad je cvrle prvi put vozio...
ja sam bio na tribinama gledao, osetis neki bedak posle toga...
niko ne ceni trud tj. cast izuzecima...
mogu da zamislim kakve su reakcije bile za mene
ja sam se bukvalno u svakoj krivini zavrteo...
ali s' obzirom da nam je bio prvi put... najjaci smo
a za bor dolazim sigurno ali na tribinama... [/b]
bio si uporan ,,,ne razmislja i ne slusaj sta se chuje sa tribine vozi i treniraj ,,bas mi drago sto si dosao i pokazao da nije bitno dal znas ili ne znas vec da si uporan da nauchis i da imas zelju ,,,ovaj put nisam seo sa tobom ale u boru boze zdravlja ako dodjes obecavam i bice ti mnogo lakse kad ti pojasnim neke stvari ...pozdrav i samo napred
Bor bi trebao biti pocetkom juna meseca, javice vec organizator na vreme, a staza ce biti od cunjeva i guma i bice postavljena na aerodromu u Boru. Aerodrom je inace dugacak skoro 400m, ranije bio civilni, sad u posedu Zandarmerije, tacnije tamo je neki njihov kamp za obuku. Sve u svemu cekamo uskoro finalna obavestenja.Evo nekih slika piste sa Google eartha...
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
bio si uporan ,,,ne razmislja i ne slusaj sta se chuje sa tribine vozi i treniraj ,,bas mi drago sto si dosao i pokazao da nije bitno dal znas ili ne znas vec da si uporan da nauchis i da imas zelju ,,,ovaj put nisam seo sa tobom ale u boru boze zdravlja ako dodjes obecavam i bice ti mnogo lakse kad ti pojasnim neke stvari ...pozdrav i samo napred
ma nije me ni bilo briga za publiku...
pun pozitivne energije sam seo i brrrrrrrrmmmmbrrrrmmbrrrrr škrip...
e sad kad bi imali gde da vezbamo svaki dan... to bi promenilo mnogo toga...
I ja sam na tribinama svasta nacuo, citiram jednu: nissan ima preko 500 konja i vidi se da je najaci,ovi bmw-ei su slabi pogotovo ovaj beli vidi kakav mu je ruzan zvuk fru,fru,fru.....
citat brat pita brata:
brat 1: je`li brate...,a kako oni to rade???
brat 2: pa brate cimnu volan i povuku rucnu...
brat 1: da brate, ali kad povuce rucnu kako ne stane u mestu???
brat 2: pa ne moze da stane jel mu on da gas....
brat 1: da brate..., ali kako on da gas i u isto vreme povuce rucnu??
brat 2: ma brate ti uopste ne razumes, on cimne volan pa tek onda povuce rucnu, pa je spusti pa tek onda da gas!!!!
brat 1: da brate ali kako on to sve moze da uradi u sekundi??
brat 2: pa vezba brate, godinama.....
tajac. . . . . . . . . . . . . . . nekoliko sekundi. . . . .
brat 1: da brate razumem.....................,ali sta se desava kada on da gas???
brat 2: kako sta brate...? pa zadnji tockovi proklizaju i onda ga on kontrolise pomocu volana, kontrira brate...razumes???
brat 1: da brate....,ali. . . . . . . . . . . . . itd, itd, itd,.... (morao sam pobeci odatle. . . )
. . . .
Mozes ti biti skroman koliko hoces ali mislim da si stvarno profesor kada je taj posao u pitanju!
Ja sam solidno dugo vezbao, jos 2002-2003 sam kupio prvu 75 koju sam tada terao po strance koliko sam umeo, prodao pa napravio pauzu nekoliko god pa kupio drugu ozbiljniju!!! (drugu sam kupio zbog tebe ) kad si se vrteo u Pancevu u dve trake, ja sam likovima rekao da i ja to mogu, na sta su se nasmejali. . . e kad sam uzeo auto morao sam da opravdam moju pricu, naravno bez problema!
Elem....,dugo, dugo godina se lozhim na drift, pre nego se i proculo u Srbiji da postoji tako nesto ja sam pricao o tome. . . pa ako ja ili slicni meni mogu da se dive tvojoj voznji, onda svako moze da dodje na casove koji ce mu MNOGO MNOGO pomoci..
Iskreno.... dok si me vozio onaj dan, dosta sam obratio paznju na kocenje levom, vidim da mnogo pomaze u brzini i kontroli prolaska kroz krivinu, iskreno ja tu tehniku nisam mnogo koristio, znam da kocim levom ali nisam se toliko obazirao na to, cak ni rucnu nisam mnogo koristio jer mi se ta tehnika ne svidja ( znam koliko pomaze ali mi se ne svidja! )
U svakom slucaju svaka cast na voznji a i na stavu koji imas a to je podizanje jednog opsteg gledista na sam drift i pokusaj da omasovimo jednu mnogo lepu i najzanimljiviju disciplinu auto sporta!
Comment