ADA HUJA TRENING DAY

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

bezmalo je decenija kako se ja lozim na drift
    znanje i ljubav prema driftu su rasli zajedno sa mojom ljubavlju prema zemlji izlazeceg sunca
    medjutim, moja nesreca je sto sam stalno vozio caletov FWD dizel, ali i oni su hteli postrance

pre par godina sam prvi i jedini put (ne racunajuci traktor i kamion, koje sam takodje po klizavom terao postrance) seo u rwd auto
    u pitanju je bio ortakov Merc C180, sa korektnih 125ks na zadnjoj osovini
    seo sam u auto, pomerio ga iz mesta, opalio po gasu i napravio bezmalo pun krug oko parkirane kamionske prikolice
    momentalno mi je oduzeo volan

tad sam skapirao da ja imam kao neki osecaj kako bi to trebalo da se vozi

kada sam prvi put pre 2 godine cuo da se odrzava drift na adi, odleteo sam tamo da vidim drift uzivo
    prosle godine, kada je TS konvoj bio u cacku, saznao sam da je sutradan drift u kragujevcu
    odjurio sam dole i vide prvi put BOkija cara na delu i rekao ovaj momak razvaljuje ( tada nisam imao pojma ko si i da uopste ima profi driftera u Srbiji )

elem, jurio sam Hondu, skoro godinu dana, a onda sam shvatio da meni treba nesto sa zadnjom vucom
    i posto je to naravno morao biti japanac, nakon krace potrage, naletim na ovu spravu

sto se tice mog kratkog iskustva na stazi na HCS skupu, skapirao sam da se i ja uzasavam drifta rucnom i trudio sam se da sve radim gasom i kvacilom, jer tako sticem osecaj kao da auto i ja plesemo neki valcer

medjutim, imao sam peh jer sam em usao sa civilnim gumama, koje treba jos malo da se voze, em mi prednje jako slabo drze i auto leti preko nosa

nakon 7 krugova, teska srca sam morao izaci, jer sam ipak morao sacuvati koliko toliko sare na zadnjim Potenzama

par dana pred nedelju mi se prvo desi maler sa dihtungom, a onda na putu za BG i sa cevkom za hladjenje kompresora, tako da sam bio primoran da parkiram auto i da budem samo jos jedan od pasivnih posmatraca, a dok sam gledao momke na stazi, **** mi samo vrckalo, a desna noga stiskala travu umesto gasa

upoznao sam Cvrleta, ali mi je jako zao sto se nisam opoznao sa Tokyom, Bokijem i Hatchijem, ostale driftere stvarno ne poznajem

@Boki - brate, kapiram da ti mozda sa jedne strane ne prija sto te ovoliko hvalimo, ali prihvati realnost: "ti razvaljujes"
    pratio sam svaki metar tvoje voznje i odusevio se zato sto kako god da ti auto krene, koliko god da se zabaci, cimne, ti jednostavno sve uhvatis i prevedes i prelep ulazak u sledecu krivinu

i veliki pozdrav i tebi Boki i ostalim momcima koji vole ovaj divni sport i koji se trude da ga sto vise prezentuju i priblize obicnom vozackom svetu

aj' dosta sam ke*ao
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

booookiiiiii ti si nas idol ... skupicemo 50e da namestimo preslikac pa da te stavimo na grudima...

aj bre ljudi sta vam je, celavi je jedan od nas tako da tu nema mnogo filozofije .

jos ce neko da stavi u potpis ono... boki rulez...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

ja ne znam nisam ga upoznao
        dok ga ne upoznam, on je The Boki
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

ma nema sanse da ga upoznas tek tako. mora da stanes u red pa ono... bomonjera, cvece i to...
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skyline
            CBC Senator XXL
            • 31.07.2007
            • 3149
            • Cacak

znao sam za to, zato sam i odustao

zezam se
            ma, stalno je imao brdo ljudi oko sebe, tako da sam upoznavanje ostavio za neku drugu priliku, kad ne bude svih onih ljudi koji su dosli da vide nabudzene automobile sa mocnim spojlerima i zvucnicima i da vide neki dreg, drift, 'bem li ga kako se zove, znam samo da vuku rucnu, ali se ne okrecu, nego se zanose u krivini i onda brate kontra okrenu volan i tako voze u krivini

Comment

• Bojan335
              CBC Senator XXL
              • 01.05.2007
              • 332

ljudi sta da vam kazem na vasa misljenja sem da san odusevljen ,lepo je chuti da neko o tebi govori ili pise te stvari dal zasluio ili ne ja se iskreno nadam da jesam ,ali sam stvarno sasvim obichan chovek kao da niko ne zna za mene ... HVALA STA RECI [[ bilo sta reci je malo koliko mi je drago chuti ovo od vas ]]

bez obzira na guzvu ili sta vec slobodno pridji sledeci put da se upoznamo ,,jedino sto cu ti ime zaboraviti verovatno tog momenta ...

sto pomazem drugima ??

pa takav sam uvek, a za drift pogotovo moram svima da pomazem ,,ja sam sve sam morao nigde nisam gledao ili mi ko pokazao sve sam ..a narochito da se vise ne ponavljaju ovakve manifestacije kao nece biti takmichenja boki ce pobediti to je za mene glupo...kako ja idem u madjarsku a znam da tesko mogu pobediti evo i ovo trece mesto je bilo tesko osvojiti mnogo tesko ...

da vas ne gnjavim sad ovako kad se vidimo prichacemo o chemu god hocete

i jos jednom
              HVALA NA SVEMU NAPISANOM U TEKSTOVIMA O MENI I TAKVOM MISLJENJU

Comment

• [kick]
                CBC Senator
                • 21.05.2005
                • 212
                • Leskovac, Srbija

Ide li neko u Bor?
                BMW Fan Club Srbija

Comment

• Johnny B lude
                  CBC Senator XXL
                  • 06.04.2007
                  • 463
                  • Beograd

Originally posted by TOKYO
                  Ma lupeta..... laki, ko zna sta je on cuo???

I ja sam na tribinama svasta nacuo, citiram jednu: nissan ima preko 500 konja i vidi se da je najaci,ovi bmw-ei su slabi pogotovo ovaj beli vidi kakav mu je ruzan zvuk fru,fru,fru.....

citat brat pita brata:
                  brat 1: je`li brate...,a kako oni to rade???
                  brat 2: pa brate cimnu volan i povuku rucnu...
                  brat 1: da brate, ali kad povuce rucnu kako ne stane u mestu???
                  brat 2: pa ne moze da stane jel mu on da gas....
                  brat 1: da brate..., ali kako on da gas i u isto vreme povuce rucnu??
                  brat 2: ma brate ti uopste ne razumes, on cimne volan pa tek onda povuce rucnu, pa je spusti pa tek onda da gas!!!!
                  brat 1: da brate ali kako on to sve moze da uradi u sekundi??
                  brat 2: pa vezba brate, godinama.....
                  tajac. . . . . . . . . . . . . . . nekoliko sekundi. . . . .
                  brat 1: da brate razumem.....................,ali sta se desava kada on da gas???
                  brat 2: kako sta brate...? pa zadnji tockovi proklizaju i onda ga on kontrolise pomocu volana, kontrira brate...razumes???
                  brat 1: da brate....,ali. . . . . . . . . . . . . itd, itd, itd,.... (morao sam pobeci odatle. . . )
                  . . . .
                  Pa dal' je moguce.... kakvi retardi...

Pa ja sam maltene celu stazu obisao poverslide-om, sa Prelude (fwd), na Honda skupu i to muski, ko ima "slifa" za voznju i znanje, to nije problem, ALI... kada je dosao skyline, sa rwd nissan-om, htedoh da mu trazim auto da se oprobam u pravom driftu, ali nisam se usudio...zato sto nije moj auto, a znam koliko je za*ebano driftovati!!!

Tako da...za sve DRIFTERE MAX RESPECT!!!

@ TOKYO
                  ...upravo tako, ko ke*a sa tribina-nek sedne da vidimo sta zna
                  ... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...

www.hondaclub.co.rs

Comment

• [kick]
                    CBC Senator
                    • 21.05.2005
                    • 212
                    • Leskovac, Srbija

Boki ovo jos nisi probao na stazi
                    BMW Fan Club Srbija

Comment

• 24v
                      CBC Senator XXL
                      • 11.12.2004
                      • 479
                      • Beograd, Karaburma

Ali ja jesam To je tako zvani Dzeki Chen okret ili ti zmija!!
                      I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• TOKYO
                        CBC Senator XXL
                        • 17.07.2006
                        • 1696
                        • Beograd- NBGD

I ja sam......, ali me je usralo......, u tom trenutku nisam bio svestan sta mi se desilo!

a da bi prica bila jos smesnija...,to mi se desilo sa NSU princem 1000 koji je imao motor od 1200c modela ( to mi je bio prvi drift auto ) sve je bilo dobro dok u jednom zanosenju na kosutnjaku nisam izcupao zadnju viljusku od sasije........... posle sam se povukao!

I jos se secam nekih zaebancija..., pade prvi sneg, zima 2000-te ili 2001, ne mogu da se setim, posto je NSU bio prilicno slab...., reko da izkoristim situaciju pa na nocno driftanje, jos dok sam izlazio sa parkinga osetim ja nesto vuce malo preko nosa ali reko iztripovao sam......., dolazim na prvo polukruzno skretanje na nekih 100m od mog solitera namotavam volan a on usidrio nosem pravo kao strela, **** ni da mrdne, onda mi dodje iz ****ta u glavu kako su mi neki matorani pricali da je NSU mnogo nestabilan auto jer mu je prelagan prednji kraj (motor nazad)vratim se do solitera, popnem se gore i razmisljam sta da radim?, kad sinu ideja , matorci radili WC gajbi i ostalo 100 kila plocica, natovarim ja to u neki dzak, krenem napolje a keva..., sine gde ces sa tolkim plocicama???

Rekoh-idem da driftujem ........ a kevina faca

Ko zna sta je jadnica pomislila, ali tu noc se vozilo do jutra, do zaadnje kapi goriva i bilo je extra!
                        MY ex RWD Alfa
                        Drift & Donuts & Track

Comment

• srdjan_p
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2004
                          • 1915
                          • ZR

Comment

• Bojan335
                            CBC Senator XXL
                            • 01.05.2007
                            • 332

@kick

ja sam to uradio na adi huji pre dve godine na pravcu ka one dve duple i nastavio drift

Comment

• Laki GSi
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2006
                              • 2426
                              • Beograd-Vozdovac

Originally posted by Bojan335
                              za sta ti treba 50e ,,za toliko para mozemo dva sata da se vozimo negde na stazi....
                              Pa ako nije tajna koliko para je bio jedan krug!?
                              Ako nije nesto mnogo ja bi malo da se vozim poprecke

Ja sam glasno i jasno cuo kad su neki likovi pricali da krug kosta 50eur. kao u fazonu paz da mu ne dam te pare da me usmrdlja sa gumama
                              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Bojan335
                                CBC Senator XXL
                                • 01.05.2007
                                • 332

1000 dinara je bilo ,za nase uslove mnogo para ali za jednu dobro voznju nije mnogo .....

Comment

Working...
                                X