Sramota.., sto se i ocekivalo od nas, ne znam samo zasto sam se nadao necemu jel i opet ne vredi nicemu!!!!
Danas sam gledao famozni trening, do duse jedva, jel je staza ogradjena kineskim zidom, gledao sam jurnjavu GT Porschea i "fabrickog" TT-a koji cvili kao da vozi na TRAYAL-u, bio je tu i neki rastelovani R8 koji kada dovati pune tri hiljade obraja pocne da trokira kao tuberan..., a da......, bio je tu i debeli bob sa nekim kliom..., ne znam samo sta je radio u GT klasi????
Sreca da su tu bili i nasi "hybridi", do duse bez elektro motora ali ipak ratoborni kao uvek!
Licice na trku gde ce gledaoci 70% vremena provoditi "buljeci" u praznu stazu (tokom tih famoznih 3h)
Sudeci po svemu vidjenom ovaj event predstavlja Sampionat Srbije u kruznim trkama a ne medjunarodnu trku GT automobila po ugledu na Le man i bla bla...
Ako izostavimo GT klasu ostalim klasama vredi posvetiti paznju .,Pocevsi od fly by automobila iz SUPER SPORT klase pa sve do atraktivnog kocenja Jugica u malom N
Kako su me navukli da im dam 300 dinara za kartu i da me onda stave u onaj tor, ni sam ne znam )))
Sve u svemu ne znam ni kako su mislili da po torovima 80.000 ljudi gleda kroz sitnu mrezu trke.
Nigde plana trke, nigde obavestenja, da ne pricamo o kantama za djubre kojih nije bilo nigde.
Morali su da naprave ber par tribina, montaznih kao na koncertima ili na Hipodromu...
Nasa posla izgleda....
E ono je stvarno strasno i sramota, znaci DNAO DNA. Prvo ko je dosao od merkatora morao je da ispesaci vise 1km cini mi se, uzmu 300 kiti i kaze ti izvoli u blato!! Pri tome mi kaze lik jer sam pio Guaranu, eee... ne moze da se unosi hrana i pice ja reko' "sto da nema vecera unutra pa da se ne prejedem" lopovi, onda se odatle totalno nista nije videlo, sreca da smo na kraju usli kod ortaka u boxove pa je tamo malo normalnije bilo.
A ono sramotu ne bih ni komentarisao, krenuli sa 24h, avionima i cudima, onda smanjili na par sati i 2 autu da bi na kraju otkazali i to, reca da su hibridi i n bili zanimljivi. Ko je dosao samo da vidi ta cuda sto su najavljivali smorio se kao znam i sa punim pravom treba da im trazi da mu vrate kintu. I da, ceo dan nisam video ni jednu kantu. To su racunali posto su zabranili unosenje hrane i pica da ljudi nece imati sta ni da bacaju pa 2 muve jednim udarcem.
Sramota i totalno razocaravajuce, pokazali i dokazali da kod naas ne moze nista da se organizuje kako treba i da protekne u redu. ne 0 nego -10
Comment