JAOJ ljudi pa sta je to sa ovim nasim pandurima ?
Slusam izjave ucesnika koji su svi redom odusevljeni nasom policijom koja im je napisala pazte sad:
N I J E D N U kaznu !
Cak sta vise, redom su ih zaustavljali da bi se slikali sa automobilima i vozacima.
Pre 2 dana sam slusao organizatora trke koji je izjavio da ni u jednoj zemlji nisu registrovali toliku koncentraciju radarskih kontrola i policijskih punktova, i da se nada da nam panduri nisu alergicni na mito. I sta bi od svega, taj isti organizator danas u skupstini grada odgovara na pitanje, po cemu cete pamtiti Srbiju, ovako: "Po policiji! Srbija ima najbolju policiju na svetu, naplatili su nam 0 kazni i vrlo su gostoljubivi!"
Sta bi sa pandrima ? Nema sansi da su postali alergicni na lovu, a realno ovi likovi opasno krse brzinska ogranicenja i predstavljaju opasnost u saobracaju. Da onaj Jocic nije izdao neko debilno naredjenje da ih ne diraju ?
Zaje*ao sam se ove godine ali sledece (ako bude), uzimam uniformu iz pozorista, farbam floridu u plavo i lociram se na auto put, ma zaustavicu svakog, a onda i u povratku. Ako budu vozlili po propisu (sumnjam) uvek je tu provera prve pomoci, trougla, dizalice, zimske opreme, dubine sare na gumama, boje automobila, nece mi se izvuci . A ako bude ono "zar nam ti nisi vec napalcivao kazne", bice "You will respect my authority! (Cartman) ". Za Andjelinu i Pamelu ce vaziti poseban cenovnik .
Kad se samo setim Gumballa kroz Rusiju, kada su ih zaustavljali svakih 150m i naplacivali kazne/mito/, cak su i penzonisani panduri izvukli stare uniforme i stali na auto put da se obezbede . mada ni Danci nisu bili nista bolji ... A cini mi se da im je nemacka policija pre koji dan i oduzela nekoliko automobila, zbog uzastopnog krsenja zakona, hm, pa da zato su i dosli kod nas...
Gledaj to sa ove strane, ove godine budu mnogo fini pustaju ih cisto da bi ih namamili da i iduce godine prolazi gumball kroz srbiju i onda ih uhvate nespremne
Comment