Boost, jel bilo kacenja na album iz GB? Postavio sam tamo na nekom forumu link.
Gumball 3000 u Beogradu-slike, modem killers!!!
Collapse
X
-
Jos malo snimaka koje sam dobio od Bricka, 10x 2 brick !!!
http://www.cannonballforums.se/pics/fil ... G/Film.wmv
Inache stavljam sve filmove koje dobijam u sledeci folder:
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pozdrav svima koji su se potrudili da okace slike automobila jer ja nisam ni pokusao da ih vidim zbog guzve :x ,
Mene zanima samo jedna slika, a to su prva 4 koji su krenuli ka aerodromu, nadam se da neko od publike ima sliku sa nekog od nadvoznjaka posle Sava Centra.
Cini mi se: 2x ferari, porse,bmw e46 cabrio (crni) nije ucesnik, i naravno ja sa PLAVIM YUGOM u braniku iza njih cetvoro.
Unapred zahvalan
p.s znam da je neko slikao ili bar snimio
Comment
-
-
Onaj Crveni Mercedes SL300 sa prve Sri-jeve slike je iz Zemuna!
Inace ima Britanske tablice i volan na desnoj strani pa su svi mislili i da je on jedan od ucesnika!
Jos uvek sam pod utiskom! Sav se tresem! Nije mi dobro od one Grmljavine!
Nije mi jasno kuda su krenuli onoliki ljudi sa malom decom kroz onu masu.MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
ja sam se iskreno iznenadio za pricu sa pandurima mislio sam da ljudi nece moci da sa naplacaju do beograda...mada ko da je njima problem da plate...a za auta nemam sta da kazem a da vec niste rekli....FENOMENALNO....malo i da nas neko pogleda u ovoj nedodjiji....jos sam pod utiscima ne razmisljam trezveno
Comment
-
-
Pa, najveca kazna nam je toliko mizerna za njihove pojmove da je bilo upravo najdostojanstveniji nacin za nasu policiju da se povuce i da se predaju i nebrukaju nas jos vishe
Momci nose u fondu za kazne i po 10.000? tako da je sa moje strane i bilo ocekivano da se policija nece ni mesati.
Inace sto se tice antiradarske opreme kod njih sigurno nefali.
A Dule i Alex se lepo izvozase na njihov rachunAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Videh napisano, ono što je Mosler čuo(mogao bi da radi u BIA)kao mi patetični i obećavam da ćemo se sledeći put(ako bude) tako organizovati da neće imati sa čim da napuste SRBIJU!Nemaju oni pojma kako sve to može i potpuno drugačije da izgleda a ti Poršei i Ferariji da za dan dobiju CG ili KOS tablice(preko veze).....da ne pričam o "gubljenju" dokumenata i ostalim mogućnostima!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
...
Zamolio bih sve koji imaju zanimljive video klipove da mi se jave pa da razmenimo. Pozdrav
Zaboravih mail da ostavim markonirs4@gmail.com
EDIT 002: Mogao bi da se predstavis prvo...
Klikni OVDE za PREDSTAVLjANjE
Comment
-
Comment