Srpski F1 Tim?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: Srpski F1 Tim?

Decko je mozda lud ali nije glup Mozda je covek procitao ovog prevaranta i ne gubi mu se vreme u ovoj farsi.

Inace, Stefanovic ne samo da lozi ljude oko sebe i novinare vec je i matori jarac popusio:

Visit ESPN for live scores, highlights and sports news. Stream exclusive games on ESPN+ and play fantasy sports.

Procitajte Bernijevu izjavu za pare Stefan GP-a

A onda idite na B92 ili gde vec, na aktuelne vesti i pogledajte onaj deo oko MMF-a

Ludo Burazeru ludo
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Ma, ok je sve to - i mi smo to ovde apsolvirali. Ali, on nije u situaciji da mnogo bira. Ako ce ovaj nas prevarant da se skrpi samo za jednu trku i to treba da iskoristi da vozi ako moze. Drao je Buttona u kartingu, a sada se vidi ko je gde...i pri tome Button uopste nije grizao u karijeri kao neki drugi.

Comment

• lemara
        CBC Član
        • 18.07.2009
        • 58
        • Beograd
        • Astra G 1.6 8v

Ne verujem da je Milošu iko ponudio da vozi u Stefan GP-u a pogotovo da bi ovaj odbio. Miloš je uzgred izgubio i superlicencu tako da nebi mogao ni da vozi i kad bi njemu neko dao. SGP ima šansu sada veću nego ikad jer pored prevaranta Stefanovića postoje još mnogo veći prevaranti kao što su Kampos i nadobudni ameri USF1. Ako je SGP prevarantski šta reći za pomenute onda.

Comment

• Dzoni_mkv
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2007
          • 875

Pomenuti makar imaju dodirne tacke sa F1. Kampos je vlasnik Dalarine sasije (makar tako pise, iako je nikad nece dobiti dok ne plate) a USF1 ima Petera Winsdora, i najbitnije imaju licencu za ucesce u F1 sampionatu za sezonu 2010. Ovi nasi nemaju nista cak ni Toyota-i nisu platili:

Even the usually smug StefanGP’s not having a great time. Despite team owner Zoran Stefanovich saying he’s on the verge of announcing his drivers (he’d do well to get an F1 entry first), we’re hearing he hasn’t paid Toyota for their car yet and as such all of those goodies could be back up for sale soon as well.

Comment

• lemara
            CBC Član
            • 18.07.2009
            • 58
            • Beograd
            • Astra G 1.6 8v

PO tome što on nije platio Tojotu ne možemo govoriti ko je i kakav je pogotovo u odnosu na Kampos i USF1. Pa oni su dobili mesto na gridu da bi se takmičili a ne da bi se ********li sa tom dozvolom. Pa Stefanović je uradio ni iz čega mnogo vise nego pomenutu timovi. Lotus je mnogo kasnije dobio dozvolu za F1 i napravili su bolid na vreme čak su dobri i na testiranjima. Šta je Peter Winsdor uradio? Plakao je juče Lopezovom ocu. Da li se tako vodi jedan F1 tim i iskorištava poverenje dobijeno od FIA.
            Baš zbog ovih razloga govorim da ne trebamo pljuvati samo po svojima. Da ima mnogo mutnjih radnji u SGP-u ima, ali Stefanović je mala beba u odnosu na P.Winsdora. Amerikanci su još pre godinu dana najavili kako će da dođu u F1 i pokažu smešnim evropljanima šta je trkanje i kako će da naprave revoluciju u ovom sportu. Vidim kakva je to revolucija, tipična američak

Comment

• Dzoni_mkv
              CBC Senator XXL
              • 29.04.2007
              • 875

Ne veredi braniti SGP. Opet kazem, ovi makar mogu da prodaju "tim", sto i jeste bila pocetna ideja Kamposa i USF1. Ovaj nas (mislim nas nema tu i S od srpskom osim Stefanovica koji je nebitna karika, osim za slikanje jer covek cak nije ni inzinjer pa da kazes da je zasluzan pa srpska pamet itd) samo ne znam sta izmislja. Nema NISTA (osim Bernijeve podrske) ali i tu nije sigurno jer ce matori da odigra samo ono sto ne neophodno da sopstevni konto u banci ide u +. Tako da je moje licno misljenje da ce cica uspeti u svojoj ideji da ujedini USF1 i Kamps u jedan tim (ovi prvi imaju ljude i infrastrukturu, ali nemaju pare i bolid, ovi drugi imaju bolid ali nemaju infrastrukturu i pare a cica moze da im obezbedi pare) dok bi u toj varijanti SGP imao male sanse da ucestvuje jer bi bilo mnogo da Matori finansira dva tima........

Comment

• lemara
                CBC Član
                • 18.07.2009
                • 58
                • Beograd
                • Astra G 1.6 8v

Slazem se sa tobom mada mislim kako se stvari odvijaju da je kampos pronašao navodno rešenje dok je USF1 pušten niz vodu. Uvek sam i mislio da SGP ima male šanse za bilo šta i ne branim ih daleko su oni i od Virgina a da ne pričam o nekim drugim timovima ali ideja o srpskoj trobojci na bolidu je fantastična. Dok se to ne dogodi mnogo vode će Savom i Dunavom da protekne.

Comment

• Dzoni_mkv
                  CBC Senator XXL
                  • 29.04.2007
                  • 875

Da, ko ne bi voleo da vidi srpski tim u sampionatu. Ali iskreno bih voleo da to ne bude na ovaj nacin. Pri sumljivim okolnostima, sa nesigurnim finansiranjem i bez nasih ljudi koji bi doprineli uspehu/neuspehu tipa, mehanicari, radnici u fabrici tima, inzinjeri, pa sto da ne i vozaci. Ovako.........samo je na papiru Srpski tim.....da nas bolje oblate i ismeju posto ovo mi sve na to vuce.....Mislim da nam je toga dovoljno

Comment

• Dzoni_mkv
                    CBC Senator XXL
                    • 29.04.2007
                    • 875

Malo da ovu temu dopunimo informacijama:
                    Dakle USF1 je zvanicno ugasen. Nisu bili spremni za sezonu. USF1 krivi FIA i Berniy-a a svi ostali Kena Andersona tehnickog direktora koji je uspeo dobro da slaze i obmane dosta sponozra.
                    Logicno, ovo otvara mesto sa SGP ali pod uslovom da takav "tim" uopste postoji osim u Stefanovicevoj masti. Naravno, FIA to zna (mada se ostavlja pitanje zasto su to dozvolili USF1 kada su svi sumnjali u isti kao i u SGP ali to je druga tema) i nisu odobrili ucesce. E sada, klupko oko SGP se odmotava. Secate se onog AMCO corporation sajta (ciji je valsnik Stefanovic i navodno odatle potice finansiranje) sa pocetka ove teme? Tamo je pisalo kako je AMCO pravio motore i delove za nemackog proizvodjaca bezpilotnih letelica. Lepo se Stefanovic razmahao, dok se nisu oglasili ti isiti proizvodjaci i rekli da oni nemaju POJMA O AMCO i da NIKADA NISU saradjivali sa istim. AMCO je dao neko smesno saopstenje za javnost. Sada ce verovatno prizvodjaci letilica da ih tuze Dalje, Toyota i izvori bliski njoh potvrdjuju da Stefanovic NIJE kupio nista od Toyote i da je pokusao nesto da iznajmi ali ni to nije u celsti placeno. Dakle, opet corak. Od svih onih silnih najava oko "prvog startovanja motora" testiranja na stazi Portimao (isti dan kada je najavljeno moto takmicenje) koje je "otkazano zbog nedostatka guma", slanja kontejnera sa delovima bolida u Bahrein itd nema nista. Dakle klasican pucanj u prazno.
                    Kako smo i ocekivali. Klasicna srpska megalomanska prica bez pokrica.

Comment

• starac vujadin
                      CBC Senator XXL
                      • 27.08.2005
                      • 2617
                      • Stari grad

Kako bi ja raspisao poternicu za tim likom, pa neka posle razmislja o posledicama svojih poteza...Ukupni promet za proslu godinu mu je bio na nivou kioska sa leblebijama - 3315 evra, a dobit 43 evra. Ima jednog zaposlenog.

Comment

• AreOut
                        CBC Senator XXL
                        • 22.07.2006
                        • 590
                        • Zabjelo

Odnosi sa javnoscu lol

http://forum.b92.net/index.php?showtopi ... &p=2685970
                        http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Nas omiljeni junak nasao je novu zanimaciju - da napravi stazu za F1 u Srbiji! "Projekat' od 250 miliona dolara ce biti Staroj Pazovi. Pretpostavljam da ce garant posla biti Sandrina Vagner.

Comment

• Marcus
                            CBC Senator XXL
                            • 19.10.2007
                            • 631
                            • Novi Beograd - B62

I ja sam to danas procitao u novostima... Sve to lepo zvuci, al da je neko drugi u pitanju... Ovako ovaj sapke samo sere i nista pametno od njega da se cuje...

Comment

• Dzoni_mkv
                              CBC Senator XXL
                              • 29.04.2007
                              • 875

Originally posted by starac vujadin
                              Pretpostavljam da ce garant posla biti Sandrina Vagner.
                              svaka cast, umro sam od kad sam procitao.

Comment

• srdjan_p
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2004
                                • 1915
                                • ZR

joj bio je na tv-u juce, press konferencija, potpisivanje ugovora, ceo rad... nije mi dobro od tog lika majke mi...

Comment

Working...
                                X