Srpski F1 Tim?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AreOut
    CBC Senator XXL
    • 22.07.2006
    • 590
    • Zabjelo

Re: Srpski F1 Tim?

Code:
    http://www.stefangp.com/
    ne znam dal da im posaljem mail u vezi ove karijere mozda me prime za vozaca pa mi se ostvari san a mozda mi poklone i T-Shirt

krivicni zakon o prevarama se mora podhitno mijenjati
    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• jevtic
      CBC Senator XXL
      • 26.11.2006
      • 729
      • beograd

ne znam samo kako će da nađe tih 250 miliona.

cela firma mu nije imala 2000 eura prometa.
      ex - fabia 1.9 tdi
      golf 2.0 tfsi

Comment

• Dzoni_mkv
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2007
        • 875
        • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Samo novac? Samo Evo sada da se pojavi neko sa 100 miliona EUR i kaze hocu licencu da ucestvujem, samo bi ti se nasmejali jer ako nemas NISTA od infrastrukture veruj mi sa tim parama ne mozes da pocnes prvu sezonu. Tolike pare su u pitanju. Cifre koje se vrte oko budzeta su jedno, ali start-up je drugo. Trebaju ti osnovnorostorije, mehanicari, inzinjeri, zakupljena staza, VEZDUSNI TUNEL (iznajmljen ili tvoj skoro da je sve jedno) (koji kosta majko mila), CFD software i data centar da to vrti (to nimalo nije jevtino), postrojenje za livenje i izradu kompozita (e tu ces da sprcas sve pare) + vozaci+ milion stvari za koje mi obicni smrtnici NE ZNAMO da postoje, pa meseci pripreme koji mnogo kostaju, e tek pocinje onda trkanje gde ces, realno, da budes na zacelju pa od "zarade" nema nista. I opet buzet za sledecu sezonu itd. Dakle to je ako hoces onako kako je ovaj nas indijanac zamislio a te pare ko ima u Srbiji ili ex yu prostora sigurno nece baciti, da baciti jer se ta investicija jako tesko vraca, moras da imas mnogo dobrih sezona ili jednu sampionsku. Zato uglavnom manji timovi kupuju vec gotove sasije (a to je corak) ili imaju jako velike kompanije kojima odgovara da "investiraju" u F1 malo zbog imidza a vise zbog "poreskih olaksica". Naravno, proizvodjaci automobila su drugo, oni imaju sve ovo sto treba + sto im je F1 baza za testiranje raznoraznih novotarija. Veliki timovi privatni (Meklaren, Vilijams) su tu odavno imali su uspeha itd.
        Nije to tako jednostavno. Oni koji bi da probaju pa se skrpe sezonu-dve se ne uzimaju za ozbiljno. Nije to trka kosacica na livadi.
        You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

Working...
        X